Herkese selam

Konu sahibi son olarak 4364 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş geldin romantik kardeş.
Forumda çevre edin. Profillerine yaz insanların, günaydın de merhaba de arkası gelir. Forum oyunlarında çay gönder, çiçek gönder, şarkı armağan et. Üstteki üyeyi yorumla. Alttakinin başına birşeyler düşür... vs vs. Sonra "yeaaa senin sohbetin süper face var mı" filan de özel mesajdan. O yüzden mesaj sayını bir an önce 200 e çıkar. Yoksa atamıyorsun özel mesajı :T:
Yani herşeyi ben anlatacak değilim :T:
Başarılar kanka.

Hoş geldin romantik kardeş.
Forumda çevre edin. Profillerine yaz insanların, günaydın de merhaba de arkası gelir. Forum oyunlarında çay gönder, çiçek gönder, şarkı armağan et. Üstteki üyeyi yorumla. Alttakinin başına birşeyler düşür... vs vs. Sonra "yeaaa senin sohbetin süper face var mı" filan de özel mesajdan. O yüzden mesaj sayını bir an önce 200 e çıkar. Yoksa atamıyorsun özel mesajı :T:
Yani herşeyi ben anlatacak değilim :T:
Başarılar kanka.

eyvallah toprağım teşekkür ettim zaten yavaş yavaş arkadaş edineye çalışıyorum :)

Arada ateistçe yorumlar yaz. Kızlar çok seviyor, değil mi Ezel .p
Bir de bazen haberler konusunda hükumet muhalifi şeyler yaz. Beğeni toplarsın, burada solcu kız çok .p
Bir de forumda editör filan gibi ıvır zıvır birşey olursan değme keyfine. .p

Bir de bazen haberler konusunda hükumet muhalifi şeyler yaz. Beğeni toplarsın, burada solcu kız çok .p

1. Ben ateisçe yorum yapmayı sevmem benim inançlarım var ve sırf ikği üç kızın dikkatini çekeceği diye böylesi bir şey e gerek yok :)

2. Benim siyasetle işim olmaz bunun içinde bu tür yorumlar yapmak beni bir yere götürmez ,sırf solcu kızlar hoşlanıyor diye farklı bir insan olamam :)

3. Önerilerin için sağol :) :)

Öylemiymiş, hiç farkında değilim. :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri