Herkese Selam...

• Kullanıcı GHoST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4437 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanları sevebiliyorsan sanal yada gerçek diye bir ayrım olmamalı.
Sanal alemde bulduğum öyle dostlarım varki çevremde arkadaş diye geçinenler onların tırnağı olamaz : )

Gerçek dostlarını sanaldan bulmuş biri olarak konuşuyorum ki; en nefret ettiğim, beni en çok üzen insanlarla da yine sanalda tanıştım.

Gerçek dostlarını sanaldan bulmuş biri olarak konuşuyorum ki; en nefret ettiğim, beni en çok üzen insanlarla da yine sanalda tanıştım.

Her zaman her yerde çürükler vardır, var olmaya da devam edecektir.
Zaten kötüler olmasa iyilerin de bir anlamı kalmaz : )
Tabiki, bunları söylerken kendimi bulunmaz hint kumaşı olarak görecek değilim.Benim de hatalarım kırdığım üzdüğüm insanlar olmuştur.

Her zaman her yerde çürükler vardır, var olmaya da devam edecektir.
Zaten kötüler olmasa iyilerin de bir anlamı kalmaz : )
Tabiki, bunları söylerken kendimi bulunmaz hint kumaşı olarak görecek değilim.Benim de hatalarım kırdığım üzdüğüm insanlar olmuştur.

Ne olursa olsun, gerçekteki insanlar kadar etkilememeli hayatımızı... Ne bileyim.

Ne olursa olsun, gerçekteki insanlar kadar etkilememeli hayatımızı... Ne bileyim.

Her ne şekilde olursa olsun hislerini dolu dolu yaşıyorsan buna engel olamazsın : )
İster kabul edelim ister etmeyelim bu böyle : )

Olmak istemiyoruz çok büyük bir ihtimal.
Katılıyorum bu arada.
Açıkçası kendi adıma engel olmak işime gelmiyor.
yeni insanlar tanımak yeni dostluklar kurmak güzel bir duygu.
Ne diyordu Yunus Emre yaradılanı severim yaradandan ötürü.

Açıkçası kendi adıma engel olmak işime gelmiyor.
yeni insanlar tanımak yeni dostluklar kurmak güzel bir duygu.
Ne diyordu Yunus Emre yaradılanı severim yaradandan ötürü.

O kadar yeni insanı tanımak, tanıştıktan birkaç ay sonra senin ismini unutacak olmalarını bilmek de kötü şey.

O kadar yeni insanı tanımak, tanıştıktan birkaç ay sonra senin ismini unutacak olmalarını bilmek de kötü şey.

Bunu her hangi bir yerde tanıştığın biride yapabilir.
Kendine yakın olanları zamanla tanırsın huylarını öğrenirsin kendini unutturmazsın.

Bunu her hangi bir yerde tanıştığın biride yapabilir.
Kendine yakın olanları zamanla tanırsın huylarını öğrenirsin kendini unutturmazsın.

İşte bu, benim kolaylıkla yapabileceğim bir şey değil maalesef.

İşte bu, benim kolaylıkla yapabileceğim bir şey değil maalesef.

Bunun olmaması için geçerli bir sebebin varmı diyecektim.
İmzandaki yazı gözüme çarptı.
Fazlasıyla hassas gördüm seni Elia nedir bunun sebebi geçmiş mi bugün mü ?

Bunun olmaması için geçerli bir sebebin varmı diyecektim.
İmzandaki yazı gözüme çarptı.
Fazlasıyla hassas gördüm seni Elia nedir bunun sebebi geçmiş mi bugün mü ?

Gözden kolay düşebilen bir insan olduğum gerçeği var, nedeni hakkında bir fikrim yok maalesef.
Sebep, geçmiş.

Gözden kolay düşebilen bir insan olduğum gerçeği var, nedeni hakkında bir fikrim yok maalesef.
Sebep, geçmiş.

Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alabiliriz ama geçmişe takılıp kalmakta doğru değil.
Bence gözden düşüp düşmeyeceğine bırakta yeni tanıdığın insanlar karar versin ön yargılara müsade etmemek lazım : )

Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alabiliriz ama geçmişe takılıp kalmakta doğru değil.
Bence gözden düşüp düşmeyeceğine bırakta yeni tanıdığın insanlar karar versin ön yargılara müsade etmemek lazım : )

Geçmiş, geçiyor. Yani umursamamaya başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri