Herkese Merhabalar

Konu sahibi son olarak 3783 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar daha önce bir çok hack timde defacer olarak görev aldım ama hepsinden ayrılarak bu işleri bıraktım aranızada burada yeni bir sayfa açmak için katıldım birlikte nice yıllara inşAllah.... :)

Beyaz bir sayfada sana bakmak '' diyelim Hoşgeldin Keyif alırsın umarım .

aga benim eski gızın msnyi bi patlatsak ya?

Hotmail hacklemek için karşı tarafın bilgisayarına Root Administrator Tools atmanız gerekmektedir bu casus yazılım sanki team wieverdan bağlanmış gibi tüm kontrolü size vermektedir en iyi RAT programı DarkComet dir google amcaya DarkComet Kullanımı diye aratırsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz. :)

Defacer hımm
Hoşgeldin

Hotmail hacklemek için karşı tarafın bilgisayarına Root Administrator Tools atmanız gerekmektedir bu casus yazılım sanki team wieverdan bağlanmış gibi tüm kontrolü size vermektedir en iyi RAT programı DarkComet dir google amcaya DarkComet Kullanımı diye aratırsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz. :)

msn tarih olmuş sen daha dark diyon comet diyon
hangi timdeydin hele yiğido onu de?

msn tarih olmuş sen daha dark diyon comet diyon
hangi timdeydin hele yiğido onu de?

Msn derken Hotmaili dediğinizi sanmıştım , Bir çok tim de bulundum İlk maceram TurkHackTeam daydı adminle tartışma yaşadıktan sonra güzel bir ban yemiştim sonra SanalSancaga arkadaşımın ısarıyla gittim oradada biraz görev de bulundum en sonra 1923Turk e gittim en çokta orada kaldım artık bu işler sıktığından dolayıda yetkilerimi aldırıp çıktım bu arada adım da yiğit Yiğido diyince dedim nerden tanıyor beni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri