Herkese Merhabalar .

E
  • Kullanıcı ExpLesioN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar adım Onur . Lise 2. sınıf öğrencisiyim . Samsun'da yaşıyorum ve bir Anadolu lisesinde okuyorum . Uzun süredir düzgün, kullanıcısı bol ve aynı zamanda aktif bir forum arıyordum . Sonunda bulduğumu düşünüyorum . İnşallah keyifli vakit geçiririm .

Gitar çalmaktan hoşlanıyorum . Aynı zamanda kendi çabalarımla Photoshop kullanmayı öğrendim fakat pek fazla resim üzerine çalışma yapmadım genelde site tasarımları , bannerlar , logolar falan . Uzun süredir yapmıyordum ama tekrar yapmaya başlayacağım . Önemli bir bilgi değil ama biraz Türkçe takıntım vardır :)

Herkese iyi forumlar..

Aramıza hoşgldin Onur ;) Güzel tanıtımdı keyifli forumlar Güzel paylaşımlar dilerim.Doğru Adrestesin :cici:​

Hoşbulduk arkadaşlar . Teşekkürler She` , teşekkürler Z3yn3P :)

aramıza hoş geldin onur keyifli forumlar dilerim =))

Selamlar adım Onur . Lise 2. sınıf öğrencisiyim . Samsun'da yaşıyorum ve bir Anadolu lisesinde okuyorum . Uzun süredir düzgün, kullanıcısı bol ve aynı zamanda aktif bir forum arıyordum . Sonunda bulduğumu düşünüyorum . İnşallah keyifli vakit geçiririm .

Gitar çalmaktan hoşlanıyorum . Aynı zamanda kendi çabalarımla Photoshop kullanmayı öğrendim fakat pek fazla resim üzerine çalışma yapmadım genelde site tasarımları , bannerlar , logolar falan . Uzun süredir yapmıyordum ama tekrar yapmaya başlayacağım . Önemli bir bilgi değil ama biraz Türkçe takıntım vardır :)

Herkese iyi forumlar..
Kendini çok güzel anlatmışsın.
Aramıza hoşgeldin.
Benimde Türkçe takıntım var :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri