Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba
bu ülkede art director olmak çok mu kolay yoksa ben mi geri kaldım çözemedim
hoş geldin çorba ile ekmek sevmeyen arkadaş![]()
Hoşgeldinizzz :cici:
Merhaba hoşgeldin keyifli forumlar dilerim :tatlı:
Hoşgeldin aramıza
Hoşgeldiniz.
ilginç bir bakış açısıBiraz gazoz markası gibi olmuş.
Hoşgeldiniz leydi San
hosgeldnz
Hoşgeldiniz demismiydim?
kolay olduğunu kim söyledi ki hele ki benim verdiğim emekleri bilmeden. hoş bulduk. :cici:
Wallace grafik tasarımcı mısın, aklıma gelmişken sorayım.
anladım, karşılaştıkların nasıl bilmiyorum, işlerine ve gerçekleştirdikleri projelerine bakmak gerek.bilmiyorum ki kimi görsem art director da ondan söyledim![]()
grafik tasarımcı değilim onun daha evrimleşmiş versiyonu olan bi sektörde çalışıyorum![]()
anladım, karşılaştıkların nasıl bilmiyorum, işlerine ve gerçekleştirdikleri projelerine bakmak gerek.![]()
nedir merak ettim açıkçası, söylemen mümkün mü?
3d, Motion Graphic diye tahmin eder gibiyim...
motion graphic değil 3d artist ( konsept, mimari, iç mimari ve reklam sektörüne yönelik çalıştım şuan farklı bir sektördeyim ama yine işimi yapıyorum sadece bu kadar detaylı değil.
peki teşekkür ederim bu kadar da olsa bilgi verdiğin için sen işin 3d sindesin ben 2d başarılı olman temennisi ile malum bizim meslekler nazlı oluyor biraz (:
2d ile pek ilgilenmiyorum ilgimi çekmiyor ama mecbur bazı şeyleri bilmem gerekiyor onun dışında pek fazla kafa yormuyorum malesef :cici:
sanada başarılar dilerim.