herkese merhaba millet

Konu sahibi son olarak 5468 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendimi tanıtayım size ama adımı Vatan diye bilin önemli olan burdaki muhabbetimiz değil mi ? muhabbeti severim müziği severim normalde burcumda uğurlu sayımı 9 diyo ama ben 5 i daha çok severim:) her türlü espriye varım yalnız şaka ile alay etme arasındaki ince çizgiye dikkat edildiği sürece. bahanechat de eskiden çok takılıyordum hatta bazı arkadaşlarım beni bilirler Mc_esK eski nickim ve radyo da dj lik yapıyordum resmim avatarda var görüyorsunuz nasıl biri olduğumu 1.78 boyum göz rengim siyah kilom değişken :D ( şişman değilim yannış annamayın:D )
neyse şimdilik bu kadar diyelim gerisini zamanla beni tanıdıkça görürsünüz zaten

eyw sağol Allah a şükür vakit geçsin diye uğraşıyoz işte bide hayırlı bi kısmet bulayım diye uğraşıyom şöyle 90dan büyük tanıdığın namuslu güzel ye diyince yiyen iç diyince içen sus diyince susan biri bişey diyince ben bilmem kocam bilir diyen cinsten tanıdığın var mı ? :D

İyi ediyorsun takıl bakalım öyle tanıdığım olsa senden önce ben alırım sana virmezdim :kiki:

hahahaa :D sen alamanki sen kıssın kıs kısı alamaz erkek kısı alır burası türkiye kardeeeşimmm :P :D

Çok bilmiş ukala şey tanıdığım var ama demicem sana oh olsun sana :)

eyw sağolasın EmRe

demek öyle he bide koçum diip bağrımıza basıyoz ne kadar ayıp oturup ağlıycam hatta şuan senin yüzünden :icon_yillarcaezildi

Merhaba VatanBölünmez, Aramiza Hosgeldin.
Keyifli Forumlar, Güzel Paylasimlar.

eyw MaSTeR sağol sana da çok teessüf ederim esra hıh...:icon_yillarcaezildi:icon_kizdim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri