Herkese mavi boncuk dağıtan erkek

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Hiç..

Efbeşbey hoş geldiniz...

• Beğen
Tepkiler: f5
Diyorjun olmadı, diğerleri tamam...

Yeni gelmedi mi zaten, ben yeni gördüm...

Yaklaşık bir aydır dikkat ediyorum da buna benzer konularda benim üzerimden yürüyorsun. Merak ettiğin veya öğrenmek istediğin bir şey varsa sor. Israrla cevap vermiyorum hala yazıyorsun, iyi niyetli veya değilsin bilmiyorum. Bu foruma geldiğim günden beri bir kişiyle bile tanışmak istemedim, bir kişiye mesaj da atmadım. Kimseye salça da olmadım, benimle diyalog kurmak isteyen kişiler ile muhatap olan biriyim ben. Bu yazıların beni rahatsız etmiyor, kim ne düşünür umurumda olmaz benim ama lütfen bir son ver. Senin yazdıkların başka arkadaşlarımı rahatsız etmiş ve cevap vermem gerektiğini söyledikleri için yazıyorum. Ben değil ama kimin kimlere neleri bahane edip mesaj atıyor olduklarının ekran görüntüleri var, ağzımızın tadı kaçmasın, iyi forumlar.

Yaklaşık bir aydır dikkat ediyorum da buna benzer konularda benim üzerimden yürüyorsun. Merak ettiğin veya öğrenmek istediğin bir şey varsa sor. Israrla cevap vermiyorum hala yazıyorsun, iyi niyetli veya değilsin bilmiyorum. Bu foruma geldiğim günden beri bir kişiyle bile tanışmak istemedim, bir kişiye mesaj da atmadım. Kimseye salça da olmadım, benimle diyalog kurmak isteyen kişiler ile muhatap olan biriyim ben. Bu yazıların beni rahatsız etmiyor, kim ne düşünür umurumda olmaz benim ama lütfen bir son ver. Senin yazdıkların başka arkadaşlarımı rahatsız etmiş ve cevap vermem gerektiğini söyledikleri için yazıyorum. Ben değil ama kimin kimlere neleri bahane edip mesaj atıyor olduklarının ekran görüntüleri var, ağzımızın tadı kaçmasın, iyi forumlar.

Yok ben konu ile alakalı düşünceni öğrenmek açısından ( Run? ne diyor bunlar yaaa )
anlamında şaka yapıyordum o kadar. Herkes ile iyi anlaştığın ve efendiliğin su götürmez bir gerçek.

Hep söylerim erkeklerden çok iyi kanka dost oluyor da sevgililik kocalık çok zor uğraşlar.

Ayşeyle yemek yer, Melis'le kahve içer, Sudeyle whatsapplaşır, Esrayla snapleşir, Sevdayla telefonlaşır..

müsait bir zamanda
ben de yapacağım

evilerden korkulur çok fingirdekler karısı da öyle erkeği de öleee :ppppp

belki boncuğu çok kıymetli
kime ne

sıkıntılıdır ciddi bir ilişki yaşayamacaktır

Geri