Herkese Günaydın

Konu sahibi son olarak 3780 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese günaydın iyi bir hafta sonu diliyorum.Ben Dergâh uzun zamandır forum arayışındaydım.Sabah gezinirken burayı fark ettim ve aranıza katılmak istedim.Umarım kısa zaman zarfında sizlerden biri olmak umuduyla

teşekkür ederim eda uzun zamandır forum yüzü görmemiştim =))

Aramıza Hoşgeldin günaydın iyi hafta sonları. Ne iyi ettinde geldin sabah sabah :p

yalnız kalmadığım müddetçe adres önemli değil benim için =)))

teşekkür ederim adminim bende böyle neşeli bir ortam arıyordum uzun zamandır böyle bir karşılama çok şaşırtıcı oldu sevindim =))

teşekkür ederim adminim bende böyle neşeli bir ortam arıyordum uzun zamandır böyle bir karşılama çok şaşırtıcı oldu sevindim =))
:D Bismillah daha yeni başladık ki. Sen nie haber vermedin gelecegini halı fln sererdik. Resmi tören düzenlerdik soracıma davul zurna folklor ekibi getirtirdik ayh yeter dimi bu kadar ;) :D

yeni başlamış olabilirsin adminim ama ben uzun süredir böyle içten bir karşılama görmedim ondan diyorum birde kendim işitme engelli olduğumdan sosyal hayattan daha çok forumlarla uğraştığım için bunu bir bakışta görebiliyorum :D bilseydim önceden kuzgun yollardım kendim 8. kuşaktan paşa torunuyum zaten yalan yok :D

Oyy o zmn daha bırakmayız biz seni. Yakayı ele verdin baştan :D Şaka bir yana insan nerde nasıl olursa olsun Gülmeli güldürmeli diye düşünüyorum 3 günlük dünya Sonuçta :)

Dergâh hoşgeldin , keyifli forumlar diliyorum. GüLSe 'min de dediği gibi hiçbir yerlere bırakmayız. :p

Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim

Aramıza hoş geldin dergahd keyifli paylaşımlar dilerim (:

inşallah adminim bırakmazsınız o kadar forum sitesi kapandı ki 8 yıldır forumsuz dostsuz kaldım =))))) haklısın admin 3 günlük dünya yaşamak lazım fakat çevremdeki insanlar böyle düşünmüyor herkes kendine bakıyor durum böyle olunca da ister istemez yalnız kalıyorsun.Zeynep adminim hoşbulduk umudum sizlerle =)) hb nefertiti dostum ismim dediğim gibi Dergâh ismim tuaf geldi sanırım :D dedelerim mısır göçmeni annem arnavut kökenli ondan isim olarak biraz tuaf gelebilir :D Arda,Emre,DnZ hoşbulduk =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri