-
-
-
-
-
İyiki 1 ay ortadan kaybolduk,unutulmuşuz:hih:çok teessüfflerimi bildiririm nokta .p
öncelikle çokda eski olmasamda orta dereceli eski üyelerinden sayılırım,yeni üyeler fazlasıyla gelmiş olarak görüyorum,zaten beni tanısınlar diye bu konuyu açtım
benimle konuşmamış görüşmemiş tanışmamış üyecanlarımız varsa bu konuya yazsın bende takıntı forumdaki kişileri tanımalıyım :p bi yazmayın varya çok güzel şeyler olmayabilir profilinizi işgal ederim
bu arada photoshop işini bıraktım bilenler yapsın dedim gençlerin önünü açayım dedim istek almıyorum ama isteklerim çok olucak ps'le ilgilenen arkadaşlara duyurulur... bu arada ben döndüm temelli döndümm
bitti yazım tamam daha fazlası yok
:kiki:
öncelikle çokda eski olmasamda orta dereceli eski üyelerinden sayılırım,yeni üyeler fazlasıyla gelmiş olarak görüyorum,zaten beni tanısınlar diye bu konuyu açtım
bu arada photoshop işini bıraktım bilenler yapsın dedim gençlerin önünü açayım dedim istek almıyorum ama isteklerim çok olucak ps'le ilgilenen arkadaşlara duyurulur... bu arada ben döndüm temelli döndümm
bitti yazım tamam daha fazlası yok