Herkes vasiyetini yazsın..

Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
Herkes vasiyetini yazsın..

Ben ölürsem babamın yanına gömmesinler beni tek vasiyetim

Ben Annemden önce ölürsem ( ki tek duam odur ) , ona benden sonra birgüne birgün çektirmediğim Of'u bir Allah'ın kulu çektirirse öbür dünyadan hortlar gelirim Allah'ıma :o

Organ bağışım .

Tüm mal varlığımı Fenerbahçe'ye, organlarımı da ihtiyacı olanlara bağışlıyorum.

bu bir forum vasiyetidir. :) ben ölrüsem kabrime boş gelme istemem çay getir sigara getir.

öldükten sonra yakılmak , külleriminde marmara denizine saçılmasını istiyorum :D

Foruma logo atın abi. Kalbimizdesin diye. Gelen üyelere helva falam dağıtın.

Öldüğümü duyan gören bir fatiha okusun :)
Hakkınızı helal edin. Benden yana hepinize helaldir.

Anneme kavuşacağım için mutluyum.Babam ve abimi lütfen yalnız bırakmayın bensizliği aramasınlar.Abim pirinç pilavını cok sever :( babamda ne olsa yer :uzgun:

Ben ölürsem konularımı örnek konu olarak sabitleyin. Bana GafaDadLı rankı ekleyin rengi turkuaz olsun editörlere başka renk verin. GafaDadLı'ya sahip çıkın, boş bırakmayın, kafiyelerde beni hatırlayın :o Duygusallaştım daha fazla yazamıycam. Ciddiyim. Korkuyorum ölümden.

Ben ölünce arkamdan bu şarkı çalınsın ve babamın bana 16 sene önce aldığı Sakaryaspor atkısını mezarımın içine bırakın

[YOUTUBE]IisMuvJtfFw[/YOUTUBE]​

O atışma bitmez yalnız :D

Hee bi de ölüm yıldönümlerimde geleneksel olarak kafiyeli atışma şenlikleri düzenleyin :o
Kazananları GafaDadLı kullanıcı grubuna geçirin. O grubun yetkileri kırmızı adminle eşit olsun :honk:
Şimdilik vasiyetim bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım :honk:

kimse uzulmesin
bosuna aglamayin sonucda sizde buraya geliceksiniz

Kia'nın modellerine de sahip çıkın :dyg:

Beni hatırladıkça gülün.Hatta öyle bir ağlayın ki gülmekten olsun pilız.
(bi de kardeşimi mulayım biriyle evlendirin.Bi zahmet mulayım birini sevsin)

Ben o okula gencligimi verdim mutlaka devam edip alın o diplomayı :T:

Duamı eksik etmesinler,bilekliklerimi kolumdan çıkarmasınlar.
Kenan İmirzalıoğlu'nu cenazeme getirsinler,Dursun Ali Erzincanlı cenaze namazımı kıldırsın(tabii benden önce ölmezlerse)
İşe yarar organlarım varsa onları da bağışlasınlar.

Geri