Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlatmasın da mümkünse “sır” taşımak büyük bir yük. Bu yükü taşımak zorunda değilim. Yahut yarın öbür gün bu “sır” ları açtığı başka insanlar sırrını ifşa ettiğinde itham altında kalmak zorunda da değilim.
Yakın arkadaşımsa zaten aramızda “sır” diye bir şey olmaz pek, bir bilgiye “sır” demeyiz.
Sır değil de bazı bilgi alışverişlerimiz olur. Öyle 1. dereceden gizlilik teşkil edecek şeyleri herkese aktarmayız zaten. Kayıt tutmadığım ve sildiğim için kozmik oda sırrı bile anlatabilirsiniz.
iyi bir dinleyiciyim ama iyi bir dinleyici olmam herkesin bana sırrını anlatabileceği anlamına gelmiyor, anlatmasınlar. (anlatıyorlar) hele ki anlattığı şeyi “sadece sana anlatıyorum” dedikten sonra anlatmadığı kimse kalmayan ve sağda solda duyulunca da sana koşup zırlayacak tiplerse aman aman, evlerden ırak. milletin sırrına sadık olmaya mı geldi benim belleğim? kendilerinin saygısı yokken… durduk yere gerildim.
Yoo ben soguk nevaleyim pek yaklasmazlar, yaklasanlar taniyanlardir en az arkadasligim da 4sene falan , bence güvenilir biriyim
En azindan aram kötü olunca insanlari zaaflarindan vuran biri degilim ama bazen keske olsaydim diyorum ipini cekecegim bikac kisi var adjfjd
Ananem derdiki karnının saklamadigini hiç kimse saklamaz.insanın en büyük sırdaşı yine kendisidir.Konuşur dertlesirsin ama sır vermek ve dinlemek çıx.gün gelir söylediğin herşey koz olarak kullanılır yada kullanırsın
yakın arkadaşlarım için evet.. sır sorun sıkıntı akla gelebilecek her türlü şey dinlenir, konuşulur, paylaşılır, çözüm üretilir ama bu durum sıradan biri için geçerli değil. dinlemek istemem… sırlardan hoşlanmam, enerjimi sömüren insanlardan da…
Masallah forumun cogunlugu sir tutan kisilermis.Dolayisiyla uyelerin guvenilir oldugu asikar.Ancak Sir kelimesi mahiyet itibariyle kimsenin bilmedigi,veya birisinin bilip baska kimsenin bilmedigi/bilemeyecegi manasina gelmektedir.Hulasa,ikincil bir kisiyle paylastiginiz bir bilinmez artik sir degildir.