Herkes okusun arkadaşlar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bazı insanlar var eskiden muhabbetimiz olan insanlar var, İşte büyüklük yapıyoruz mesaj atıyoruz nerelerdesin vs vs Yok arkadaşlarından çıkıyor yok konuşmayalım artık felan diyor. Böyle insanlar varsa hepsi beni arkadaşlarından çıkarsın bunlar ego tatmin etmekten başka birşey değil arkadaşlar. Gözünüzü seviyim biraz mantıklı hareketler yapın ve gerçekçi olun :)

Yazana yazarım,yazmayan kendi kaybeder. :p
Kimseyi takma (:

Sevgili bulunca gidip, ayrılınca dönüp selam verirler bir de.
Önemseme derim çok umursama sana gelene gidersin sen de ,gelmeyene güle güle de.

Koçum beni ilk başta tatlı sevecen bir abi gibi görüp sonra en ufak bir fikri ayrılıkta arkadaş listesinden çıkaran sürüyle samimiyetsizler oldu burada, birini bile sorun etmedim .. Üstelik hala da + olarak gözükürler bende ..
Hayat o kadar ciddi ama o kadar savsak ki aslında bu türden alınganlıklar inan lüks kaçıyor bünyeye ..
O yüzden böyle gereksizliklere heder etme bünyeni ..

Koçum beni ilk başta tatlı sevecen bir abi gibi görüp sonra en ufak bir fikri ayrılıkta arkadaş listesinden çıkaran sürüyle samimiyetsizler oldu burada, birini bile sorun etmedim .. Üstelik hala da + olarak gözükürler bende ..
Hayat o kadar ciddi ama o kadar savsak ki aslında bu türden alınganlıklar inan lüks kaçıyor bünyeye ..
O yüzden böyle gereksizliklere heder etme bünyeni ..

Aynen sonuna kadar haklısın :)

Geri