Herkes gezerken siz neler yapıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
@SO? daha çok gezdiğimi iddia etse de ben yatıyorum arkadaşlar… çalışıyorum, yatıyorum bu kadarım ben…. gezdiğim falan yok… @SO? nerede harbiden… andım seni :ddd

Salak salak konu hortlatıyorum forumda ,s

• Wow
Tepkiler: ne
İşyerindeki abi foruma üye mi oldu dedim bir an. Her gün bu lafla söyleniyor ve bıkmıyor kendini tekrarlamaktan. "Herkes geziyor tozuyor biz çalışıyoruz"

Onları düşünüyorum kim bilir hangi şelale altında serinliyor ya da hangi ucurumda ılık rüzgarı içine çekiyorlar diye

Belli bir zaman periyodu var mı? Mesela geçen hafta fıldır fıldır geziyordum, şimdi ise deli gibi çalışıyorum.

Kafamda kurguladığım dünyada takılıyorum

WhatsApp Image 2025-12-27 at 18.35.44.jpeg

Moralim bozuk, moralim bozuk olunca otomatik saçım da bozuluyor, ve böyle olunca ben eve gider yan yatarım.

ben daha çok geziyorum arkadaşlar, benimle yarışılmaz. çalışırken geziyorum, tatildeyken geziyorum, uyurken bile sux ile pikniğe gittiğimizi görüyorum. dururken gezme planı yapıyorum…
Minnak hanım ile de geziyorsunuz. :emoji_smirk: :emoji_cherry_blossom: Tatlı şey seniiii...Seviyorum nokta com comm commm.. :bahar: :bahar: :kalp::kalp::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Plan yapmama zaman kalmıyor ki..Evdeki hesabım çarşıya uymuyor..Buu salkım bir gün bağrından açılın uleynn diye naralar koparıp kapıyı söküp gidecek..hahahha
Dışarda esnaf amcalarla oturup çay içen Hırdavatçı da olurum hiç problem değilll.. Bir başka meslek günlüğümde buluşmak üzre...

Minnak hanım ile de geziyorsunuz. :emoji_smirk: :emoji_cherry_blossom: Tatlı şey seniiii...Seviyorum nokta com comm commm.. :bahar: :bahar: :kalp::kalp::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:

Plan yapmama zaman kalmıyor ki..Evdeki hesabım çarşıya uymuyor..Buu salkım bir gün bağrından açılın uleynn diye naralar koparıp kapıyı söküp gidecek..hahahha
Dışarda esnaf amcalarla oturup çay içen Hırdavatçı da olurum hiç problem değilll.. Bir başka meslek günlüğümde buluşmak üzre...

Eveeet:kalp: Muhtemelen gezmeyi sevecek, azıcık büyüyünce daha da güzel gezeceğiz, şimdi karnı kolay acıkıyor ve malumunuz tek yakıtı süt jdjd siz bizi 6 aydan sonra görün salkım ablası :* ben daha çok seviyorum seni:kalp: kapıyı söküp gittiğinde ankara’ya da uğruyorsun jdjd biz konya yaparsak da seni dürtüyoruz mucuk

Geri