Herkes dönüyor..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beren Güney öyle bir dönüş yapmış ki ayırt edene aşk olsun yarabbbi sen bizleri helak etme..
8210A372-A104-44BE-8F58-CE7242019E9E.jpegFD16DAAE-D224-4DE6-82AC-A21378BE9D60.jpeg912E30B6-91DE-4B64-88BC-1CE247C545FA.jpeg

Bazı plastik cerrahlar işinde çok başarılı olabiliyor.

Gercekten soldaki kisi onceki haliyse, bence o yuz hatlarini korusa daha cekici olurmus. Kendine has ve gayet hos yuzu varmis. Uzun sacla harika olurdu.

Sagdaki cok barbie bebek gibi durmus.

Dünya dönüyor sen ne dersen de
Yıllar geçiyor farketmesende

İlerde akpden milletvekili yada bir bakan olma ihtimali var ..

şu şartlarda dönmemek için çok çok güçlü bir irade sahibi olmak gerekiyor........ dönenler hep mutlu....... bülent ersoy 450 bin liralık kürk giyiyor, kerimcan los angeles, new york geziyor, selin ciğerci zengin koca buldu, hakan kakızın harika bacakları var......... dönmeyip ben taş gibi erkeğim diyenlerin neyi var....... bi kuru.........

"şahsına münhasır bir çift meme sahibi olmak" hiçte fena fikir değilmiş aslında..

katarsis'e katıldığı bölümü izlemiştim. böyle insanın kendisinden dinleyince de bi garip oluyor. hep yetersiz geldiği için sürekli memelerimi ve kalçamı büyütüyorum ama artık küçülmeye gidiyorum diyordu... bence de küçült guzum gece boğulursun allah muhafaza... bi ters yatsan bittin.

Erkek hali de çok müsaitmiş kadınlığa.

Böyle mükemmel dönüş görünce insan eleştiride yapamıyor...

var öyle bi oyun
şo tarafa
o tarafa
neresi denk gelirse artık
dönüp bişeyler diyoruz

Geri