Herkes bir kızda aradığı özellikleri yazsın.?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Kızlar ne olursa olsun fiziki bakımdan sadece beni sevsin yeter bana.Yoksa gerisi hikaye
ne demişler güzele güzel demem güzel benim olmadıkça

Cümleyi güzel devirmişsiniz. Kızın fiziği ne olursa olsun önemsiz mi demek istediniz yoksa fiziki bakımdan sadece sizi mi sevsinler =) ?

Evine kocasına (bana ) bağlı olsun . Aza kanaat etsin . Ortalama derece de güzel olsun yeterlidir . Akrabası çok kalabalık olmasın .Özellikle kürtlerin sülalesi çok kalabalık .

Ürekek ve çekingen olmasınlar deli dolu olsunlar bilhassa sıkılgan kızlardan hiç hoşlanmam ;)

Benim için en az 1tb hdd 8gb ram 4gb ekran kartı ve i7 işlemci şart. Isınma problemi olmasın, çok ağır sevmiyorum bir de dokunmatik ekran sevmiyorum. Bu kadar:bekle
Edit: ışıklı klavyelerden de hoşlanıyorum.

Çay toplamayı öğrensin. Muhlama, pepeçura, Laz böreği demirbaş yemekler. Barabelli veya Ardeşen yapması taşıyacak. Hayatında en az bir kere çay güzeli seçilmiş olacak. Yoksa IRKALAMAZ beni.

Çay toplamayı öğrensin. Muhlama, pepeçura, Laz böreği demirbaş yemekler. Barabelli veya Ardeşen yapması taşıyacak. Hayatında en az bir kere çay güzeli seçilmiş olacak. Yoksa IRKALAMAZ beni.

pepeçura barebelli bu ne kardeşim italyan mısınız siz?

Neden yazıyoruz acaba?
Aradığımız özelliklerdeki kız evimize mi posta ediliyor yoksa?

Ben de beklentilerimi genişleteyim bari.

Güzel de olsun ve güzel yemekler de pişirebilsin ama en başta zeki olsun Çünkü gördüm ki boş sohbetten çok çabuk sıkılıyorum. Bir içeriği olmalı. Tabii bir de Müslüman olsun. Onların bayramlarını da kutlamak gerekecek ve ben bunları unutabilirim. ( Bu sene kendi doğum günümü bile unutmuştum ve gelen mesajların çokluğuna ilk başta bir anlam verememiştim.) Bir de gerezsiz yada yersiz konuşmayan birini bulabilirsem çok mutlu olacağım. Ve biz erkekler fazla sıkıya gelemiyoruz, şüpheci olmasın, biraz hoşgörülü olsun lütfen.

Birisi de "dans etmeyi seven, civil civil, konustugunda ses tellerine kuslar konan, neseli, kivrak bir bedene ve zekaya sahip,
arzulu, yerinde duramayan, hayat enerjisi kalbimin yer sarsintilarini kipir kipir yapacak,
deli dolu, basina buyruk bir kadin" dememis

Varsa yoksa; yemek yapsin, sadik olsun, beni sevsin
sasirdik mi :)

Ben daha evleneceğim insanda arayacağım özelliği arıyorum..

Geri