Herkes Baksın Bi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bayanlar bişi sorucam sizlere.Geek die bi program var.Alışveriş yapıyon kredi kartıyla.ürünleri yurt dışından getirtiyo gemiyle falan.çok ucuz ve güzel ürünler satılıyo.kargonun gelmesi 20 gün 1 aydan fazla sürüyo. bi arkadaşımda baya ürün almış 1 tlye selfi çubuğu 10 tlye çok güzel kol saati almış mesela ve bikaç şey daha. aranızda kullanmış olan varmı yada fikri olan varmı.yorum yazabilirmi olumlu olumsuz düşüncelerini. arkadaşım ürünlerin hepsini teslim almış ama benim kullandığım herhangi bi adresleri iletişim numaraları yok.

Nedense ya kacak ya da cin malidir gibi geldi fiyatlari duyunca. :p
3 gune tirt olursa karismam :D

Şimdi ucuz olunca insan düşünüyor, malın üretim değeri ne ki o kadar ucuza geliyor birde kargoyla yurtdışından..Sürümden kazanıyorlar desek fazlasına da satabilirler aslında..Deneyeceksen 20-30 liralık bir şey de dene derim.

Fakır Suluman :p ben sana buradan kacak parfum yollayaym

Hiç bulaşma derim. İyi şeyler duymamıştım bu program hakkında

Ben iki parça eşya aldım ve çöpe attım :D

Benim arkadaşım kullandi gayett memnun sürekli de alışveriş yapiyor oradan urunler de saglam geliyor sadece gumrukten gecerken biraz sknti olabliyormus oyle biliyorum.

Geek, bir çok kalitesiz ve ucuz ürünün satıldığı mobil uygulamadır. Kendisi hakkında bir çok şikayet vardır.
https://www.sikayetvar.com/internet/e-ticaret/geek

Buradan aldığınız ürünleri, tek kullanımlık olarak alacaksanız, sorun olmaz.

Gelen ürünleri gördüm o kadar kötü diil bence ama o kadar şikayeti gördükten sonra vazgeçtim.
Yani şikayetlerde ürün kalitesiz deseler kulak asmam ama çoğu kişi parayı çektiler ürün gelmedi diyo.
Ben 200-250 dolarlık sipariş yapacaktım.Sıkıntıya girmeye gerek yok.
Teşekkürler yorumun için aga.

KONU KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri