Herhangi bir sebepten dolayı polisler tarafından ifadeniz alındı mı?

Konu sahibi son olarak 4784 gün önce görüldü

Herhangi bir sebepten dolayı polisler tarafından ifadeniz alındı mı?

• Kullanılan toplam oy
    38
Evet :) Kayıtlara geçmedi fakat karakolda bir polis abinin (benden en az 10 yaş büyük) gözleri önünde ağlamıştım :) 18 yaşına girmeme bir kaç ay kalmıştı. Aileme kolay kolay bir şey anlatamam ama yabancı biri olduğu zaman gözyaşlarımı tutamazdım. Yaşadıklarımı anlatıp yetiştirme yurdunda özellikle kalmak istemiştim ama 18 yaşına girmeme bir kaç ay kaldığı için hiç bir anlamı olmayacağını söylemişti. Ve durup bana o kadar içten bir yorum yaptı ki :) Ne zaman o anı hatırlasam ağlarım... Benim de kardeşim var seninle yaşıt ve senin üzülmeni istemiyorum demişti. Hayatım boyunca ilk kez o kadar sahiplenilmiş hissettim kendimi :) Bazen bir yabancıdan gelen tek bir cümle sizin daha iyi hissetmenize sebep oluyor...

Öğrenci eviyle ilgili mesele oldu. Dedim evdeki eşyaları satacağız. Hmm temiz mi ben alayım dedi. Karakol polisleri ciddi anlamda gerizekalı oluyor.

-kavga ettiğimiz zaman ifadelerimizi almışlardı nezarethanede
-istanbul beşiktaşta bankta 3 saat oturmamın sonucunda ifadem almıştı bu kadar vakit niye burada oturuyosun diye sivil polislere karşı
- ukranyada da oranın polislerinin 3 saatlik sorgusunda kalmıştım

Ehliyetsiz kullandığı motorsikletiyle yaya geçidinde bana çarpan çocuk yüzünden hem karakol, hem mahkeme nedir öğrendik :T:

Hayır en son arkadaşın arabasıyla eve dönüyoduk yolda yunuslar denk geldi el attılar esrar arıyolardı heralde ceplerimizi elledi sonra problem olmadı yolumuza gitti :D

Geri