Günlük HerGünFarklıOlaylar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Benim forumlardaki bütün post'larımı toplasan bu kadar etmiyor. Respect.

Kendime yetemediğim zamanlar oldu atlatamadığın anların altında ezilip kaldığım zamanlarda oldu ama hiç birşeye rağmen ne neşemi kaybettim ne enerjimi siz kendinize en büyük ödülsünüz.

Son düzenleme:
Diğer çocuklar gibi olamadım hiç, 17 yaşında kendi bisikletimi aldığımı hatırlıyorum insanlar o yaşlarda bilgisiyar sahibi olurken ben daha yeni bisiklet sahibi olmuştum o kadar hayattan geç kaldım işte gerisini siz düşünün, insanın birşeyleri tek başına başarması dünyanın en güzel hissi.​

Ve bir sözümde sana baba başardığım hiçbirşey için beni tebrik etmedin aferin sana lafını bile duymadım ağzından belki ondandır bu hoyratlığım ve ufak bir ilgi görünce sevinmem, içimde eksik kalan şeylerin başkaları tarafından tamamladığını görmekte bi o kadar acıydı ama..​

Keyfim yerinde olduğunda tek kendimi değil çevremin bile yüzünü güldürürüm ama negatif bir yorum görünce hemen düşerim abi yıllardır şu huyuma bi çözüm bulamadım sabahtan beri bu 3.nescafem sanırım 3 1 arada ile kafayı buldum.​

Şuan tam sahile gitmelik hava var aslında üşümek ile üşümemek arasında bir hava ne hayaller kuruldu denize karşı..

Bugün birinin beni yılın en komik üye olarak etiketlediğini gördüm ve cidden güldüm neden mi ?

Gerçek hayatımda o kadar problemlerle uğraşıyorum ki size bunu anlatamam bazen hayata karşı o kadar yenilgisiz kalıyorum ki size bunu anlatamam tarifde edemem nasıl başa çıkacağım inan bilmiyorum.

Bu günlerinde üstesinden gelirsem eğer mutlu olduğum anları paylaşacağım günler diliyorum burada sen başarırsın lan onur güveniyorum sana.​

Bu aralar günlerim o kadar berbat o kadar saçma salak şeyler oluyor ki size anlatamam ne zaman güzel günleri göreceğim inanın bilmiyorum b.k gibi olan hayatım ne zaman düzene girecek bilmiyorum umarım fazla uzun sürmez ben artık mutlu olmak istiyorum.​

son zamanlarda bu hayattan zevk almadığımı gün geçtikçe anlıyorum ve yaşıyorum nereye kadar böyle gidecek inanın bilmiyorum ama bende bir ışık bir umut açılan yeni bir kapı aramıyor değilim modum düştükçe çekilmez ve agresif olduğum dogrudur cidden, güzel günler gelene kadar buraya yazmayı düşünmüyorum hadi bye.

Geri