Herbalife ürünlerini kullanan varmı?

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
Herbalife ürünlerini kullanan varmı?

Bır ara Kullanmısdım.

Hiç kullanmadım, kullanan arkadaşım çok oldu.. Ben hiçbir değişimlerine tanık olmadım.:D

Azra Canım Kılo verdırıuyor ama ben yararlı bulmuyorum :S

Kilo vermek icin kesinlikle bi diyetisyene gidip saglikli bir sekilde zayiflamak gerekir. Bu tarz urunlerin kullanimini dogru bulmuyorum.

Yok yahu sağlıklı değil, denemeyin

Inan bende aynı sekılde dıuyorum dıyetısyenler konusunda hem fıkırım. Zaten zayıfım ama saf gıbı denedık :/

Ben denemedim çok çabuk kilo alıp veren biri olduğum için.: )
Ama bu ürünün pazarlamasını yapan birini tanıyorum evet zayıflatır ama sağlık sorunu yasarsin.
Insanin bedenini tanıması daha güzel öyle daha kolay ve sağlıklı zayıflamis olursun.

Bende Kılo sorunu yasamadfım ama ne bılım ıste uyduk arkadasa kullandık kotu ya .

Herbalife distribütörüydüm Azra etkisi hic ypoktur.

Hiç kullanmadım, kullanan arkadaşım çok oldu.. Ben hiçbir değişimlerine tanık olmadım.:D
komşumuz 5 yıldır kullanıo eski halini gördüm etkisi olmuş bilemedim ki:d

Azra Canım Kılo verdırıuyor ama ben yararlı bulmuyorum :S

Canım ben kullanmicam distribütör lük teklif ettiler kullanmadğm şeyide satmak istemem tamamen bitkisel diolar
Kilo vermek icin kesinlikle bi diyetisyene gidip saglikli bir sekilde zayiflamak gerekir. Bu tarz urunlerin kullanimini dogru bulmuyorum.

katılıyorum bende ama insanların çoğu bu ürünlerden memnun
Kullanma sakin :/
kullanmicm.s denedin mi sen

Kullanıcıların bu ürünü kullandıktan sonra karaciğer ve böbrek rahatsızlığından şikayetçi olmuşlar sebebi ise bu ürün içindeki bir maddeymiş aslı ne kadr doğru bilemicem

Kuzenler kullanmıştı hem sagliksiz hemde bırakınca tekrar aliosun

Kullananlari duymuştum kilo verdiriyormus ama sürekli kullanman lazimmis , faydali bulmuyorum o tur ürünleri.yinede karar senin tabi

Geri