Her zaman yanındayım diyip forumda sana düşman olan üye

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Bu normal hayatımızda bile vardır ama son zamanlarda forumlarda aşırı görüyorum ben zaten insanlara karşı güvenimi kaybettim ama bazı durumlar cidden çok komik oluyor :d​

Forumdan bağımsız olarak her insanın hayatımıza girme nedenleri vardır kimisi iyi anlamda kimisi kötü anlamda kimisi de kendimiz hakkında hiç bilmediğimiz bir özelliği ortaya çıkarmak için girer ve sonra da çıkarlar bizimle sonsuza kadar kalacak olan tek kişi vardır o da yine biziz o yüzden kimseye fazla anlam yüklenilmemeli

Her zaman yanındayım deyip forumda seni görünce Wi-Fi’si güçlenmiş düşman moduna geçen o özel tür, yanındayken melek, uzaktayken trolleyici Pokemon : )

Forumu fazla ciddiye alıp da hayatınızın merkezine koymadığınız sürece önemsiz bir detay olarak kalacaktır. Gerçek hayata odaklanmak ve sosyal medyayı da belli bir süre güzel vakit geçirilen alan olması dışında önemsememek gerekiyor.

Onurcan yine foruma darılmış…
Konuya gelirsek sözlü olarak yanındayım diyen de olmadı, düşman da olmamışlardır herhalde. Bilemiyorum Altan…

Bugün bana düşman olur yarın diğerine diğer sene diğerine çok sonraki senede diğerine

Geri