Forumsal Ailesine kucak dolusu Merhaba ! Adım Mert .. Aslında bu aralar hiç uyku uyuyasım yok desem yeridir. Hep kaybetmiş biri olarak bu hayat sıkıntılı bir hal gelmeye basladı. Ne yaparsam yapayım nasıl kazanmaya calıssam calısayım planlar kurayım olmuyor. İyi niyetimi asla değiştirmiyorum. Mesela neredeyse hiç arkadasım yok sanalda bile cok nadir .. Hoslandıgım bir kız var youtubeden ! Tesadüf eseri karsıma cıktı ve etkilendim hosuma gitti baya ! Herneyse güzel bir yazı yazdım sadece youtube tartısma yerine .. Aldıgım tek cevap cok teşekkürler oldu. Bu tabiki bir + tam hafif adımlar atıyorsun vs derken sonra twitterde değişik şeyler yazmaya baslıyor. Buda beni iyice ikilime dogru goturuyor. Mesela simdi arkadasım olsaydı bir canlı yayın yapıp aklıma şahane fikirler vardı. Belki geç olmadan kazanma umudum olabilirdi. Kaybetmekten artık cok sıkıldım sanırım başakların ruhlarında var fedakarlık kaybetme hırsı vs ! Kızlar güclü erkekleri sever fazlasıyla bunu bilmeyen yoktur. Güçlü gorunmeyi seven biriyimdir normalde ama oyle anlarımız oluyor ki bosluga düşmüş gibi oluyorum. Çok teşekkürler mesajı beni cok mutlu etmişti her ne kadar kucuk birşey de olsa olmuştu yinede. Kucuk birşeylerden bile mutlu olabilmeli bir insan ! Umarım beni anlayan biri cıkar buradan kendinize iyi bakın .. Seviliyorsunuz ! :sleep: