Her Yorum Sonrası 25 Saniye Beklemek.

Konu sahibi son olarak 4139 gün önce görüldü
Aceleniz nedir,bekleyin :p

İyidir sabrımızı ölçüyoruz işte :p

Flood yapılmasını önlemek amacıyla alınmış güvenlik önlemidir.

Atılacak olan reklam mesajlarını önlemek adına alınan önlemlerden biridir :p

25 saniyede 2 mesaj yazabilen kişiler çok mu fazla. bu kişiler genelde oyun bölümüne mi yazıyor yoksa genel konulara mı diye kafamda deli soruların olduğu mevzudur. evet cevap bekliyorum beyler.

25. kare tekniğinin yeni sürümü. Aklımızı yıkıyolar varya tüü Allah cezanısı vermesin.

oyun bölümü mağdurları gibi geliyor:)

Sagliksiz yorumlari engellemek adina

Sözlük Konusunda Daha Sık Kaşılaşıyorum Bu Durum İle..:T:

Her 10 Saniye sonra yeniden Arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için daha 6 Saniye beklemelisinizden daha önemli deyil.

Forumda olma sebebim adeta .. Ne kadar sabırlı olduğumu ölçmek ve tahmin gücümü anlamak için zırt pırt " Yeni Mesajlar" butonunu tıklıyorum .. " Yeni arama yapabilmeniz için 3 saniyeniz var " ibaresi çıkınca küfürü basıyorum :) Resmen oyun haline getirdim bu özelliği keyifli bişi ..

Bende kızıyorum buna ya :( Biraz hızlı yazanlardan biriyim sanırım 20 sn bekleyecek olmak sinirlendiriyor beni.Ama küfretmiyorum vallahi=)

Daha önce geyik konusunda dile getirilen şikayetlerin yönetimgillerce tınılmadığı gerçeğinin sözlük konusunda ne olacağını merak ettiğim konu :honk:

Keyiften dolayı yapılmayan foruma zararı dokunabilecek art niyetli insanları engellemek için konulan bir kuraldır,anlamadan bilmeden yorum yapan arkadaşlara ithafen yazayım dedim :)

Yöneticilerde çıkmıyor sanırım hoho :p

Geri