Bu toplum, kadını cinsel obje gördüğü sürece, sizin de yazmış olduğunuz düşünceler asla değişmeyecektir.
Bu düşünceyi sağlayan kadın değildir, erkektir. Çünkü; Erkek doyum sürecine kadar böyle de görecektir, erkek konturolünü kaybeder.
Oysaki, kadın erkeğin omurgasından yaratılmadı mı? Kadın anadır, ne zaman kadını, kadın gibi görürsünüz, işte o zaman bu tabular yıkılır. Biz kadınların hatası, duygusal olmamızdır.
Sizde bilirsiniz ki, Hz. Meryem'e dahi iftirada bulundular. Kadınları sex kölesi olarak kullanmaktadırlar. Sizin de dediğiniz gibi, bu kişiler evlenseler dahi bu, pek uzun sürmüyor. Çocuklar ise, pesimist toplumun arasına giriveriyor. Yine söylüyorum, bunun suçlusu kadın değil, erkektir. Erkeğin değişmeyen beynidir.
Alışmış, kudurmuştan daha beterdir Ata sözüne her eylem için maalesef katılmıyorum.
Şeriatta bile zina yapan çiftin 2si aynı anda taşa tutulur ve Tanrı bile zina konusunda ayrım yapmadan aynı cezaya hükmeder.
Kuran-ı Kerim de taşlama usulü yoktur. Kuran da olmayan hiçbir şeye ben inanmam.
Gelelim evlenme konusuna. Neden evlenmesinler yada evliliği düşünmesinler? Rahat ve zevkine düşkün olmak, hep olacağı anlamına gelmiyor öyle değil mi? Belli mi olur, belki de zevkine düşkünlüğünü eşiyle yaşar? Her rahatına ve zevkine düşkün insan, zina yapacak anlamına da gelmez.