Her yakışıklı erkekle ilk fırsatta herşeyini paylaşan kadın neden evlenmek ister?

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kültürünü, toplumunun genel kabul görmüş kurallarını boş vermiş; benim vücudum benim kararım düşüncesiyle hareket etmiş; gelenek ve göreneklerini basmakalıp düşünceler ve gericilik olarak nitelendirmiş; belki de zevkine ve keyfine düşkün bir kadın neden evlenmek ister?
Bilmiyor mu ki; evlilik de kültüreldir ve alışmış kudurmuştan daha beterdir.

Not: Aynısı erkek için de geçerlidir, birebir hem de...

Şeriatta bile zina yapan çiftin 2si aynı anda taşa tutulur ve Tanrı bile zina konusunda ayrım yapmadan aynı cezaya hükmeder. Hiçbir kadına cinsel anlamda el sürmemiş erkek var mı diye soruyorsunuz da, yine bahsi geçen kadın türünden ötürüdür bu durum. Eğer el sürdürecek kadın olmasaydı, erkek kime el sürecekti? Ya da o kadın kime el sürdürecekti?Bir erkek kadını başka kadınla ve kadın da başka erkekle aldatmıyor mu? Evet, ataerkil toplumda erkek kısmı baskın ve kadın daha aşağılarda ve biz de bu toplumda yaşıyoruz... Buna rağmen, bunları göze alan kadın bu toplumda kabul gören kadınlar gibi gelinlik giymek istiyor. Erkek de damatlık...

Bu toplum, kadını cinsel obje gördüğü sürece, sizin de yazmış olduğunuz düşünceler asla değişmeyecektir.
Bu düşünceyi sağlayan kadın değildir, erkektir. Çünkü; Erkek doyum sürecine kadar böyle de görecektir, erkek konturolünü kaybeder.
Oysaki, kadın erkeğin omurgasından yaratılmadı mı? Kadın anadır, ne zaman kadını, kadın gibi görürsünüz, işte o zaman bu tabular yıkılır. Biz kadınların hatası, duygusal olmamızdır.
Sizde bilirsiniz ki, Hz. Meryem'e dahi iftirada bulundular. Kadınları sex kölesi olarak kullanmaktadırlar. Sizin de dediğiniz gibi, bu kişiler evlenseler dahi bu, pek uzun sürmüyor. Çocuklar ise, pesimist toplumun arasına giriveriyor. Yine söylüyorum, bunun suçlusu kadın değil, erkektir. Erkeğin değişmeyen beynidir.
Alışmış, kudurmuştan daha beterdir Ata sözüne her eylem için maalesef katılmıyorum.

Şeriatta bile zina yapan çiftin 2si aynı anda taşa tutulur ve Tanrı bile zina konusunda ayrım yapmadan aynı cezaya hükmeder.

Kuran-ı Kerim de taşlama usulü yoktur. Kuran da olmayan hiçbir şeye ben inanmam.

Gelelim evlenme konusuna. Neden evlenmesinler yada evliliği düşünmesinler? Rahat ve zevkine düşkün olmak, hep olacağı anlamına gelmiyor öyle değil mi? Belli mi olur, belki de zevkine düşkünlüğünü eşiyle yaşar? Her rahatına ve zevkine düşkün insan, zina yapacak anlamına da gelmez.

Böyle düşünen kadınlar genelde evlenmek istemezler aslında, evliliğe de güzel bakmazlar yani öyle duyuyor öyle görüyoruz.Gerçekten evlenmek istiyorsa ya sevmiştir, ya da toplum baskısı yüzünden evlenmekte çare bulmuştur.Başka bir şey gelmedi aklıma

Bu durumu gericilik düşünen evliliği neden gericilik düşünmez ? O zaman rahatım zevkim için yapıyorum desinler direkt yok şu çağdışı yok bu gericilik diyerek demagoji yaptıklarını sanmasınlar.
Kadının sex objesi olarak görülmesi konusunda da rahatına zevkine düşkünlüğü abartıp seviyesi düşük ilişkiler yaşamak olayı bu noktaya sürüklemiyor mu biraz da?

Geri