Her ülkenin bayrağı var. Peki Dünyanın bayrağını gördünüz mü?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Makale ararken bunu gördüm. Çok hoşuma gitti. Profillere ülke değil dünya bayrağı koymalı <.3

"Bu gördüğünüz, İsveçli tasarımcı Oskar Pernefeldt tarafından "Dünya Bayrağı" olarak tavsiye edilen tasarım... İnsanlar 2025-2038 yılları arasında Mars'a insanlı araçlar gönderip Dünya-dışı kolonizasyonun temellerini atacağı için, bu başarının tek bir ülkeye atfedilmesindense gezegene ait görülmesi amacıyla bir çalışma başlatıldı. Bayrak içerisindeki 7 halka, Dünya kıtalarını ve Dünya üzerinde her şeyin birbiriyle nasıl ilişkili olduğunu anlatıyor. Ayrıca halkaların oluşturduğu çiçek, gezegenimizdeki yaşamı sürdüren en kritik canlılar olan bitkilere gönderme yapıyor. Bayrağın mavi rengi ise, Dünya'nın çoğunu oluşturan suyu temsilen seçildi."

Evrim Ağacı: ÇMB (Evrim Ağacı)

Korkuyorum birisi gelip aa şu şekil illumunatiyi temsil ediyor diyecek diye.

(doğru mi yazdım acaba)

dünyada yaşamayı beceremeyen insanlar başka gezegenlerde yaşama arayışında dünyanın içine ettiniz bırakın bari Mars bana kalsın

aa bu şekil illuminatiyi temsil ediyor

8P1BM7.jpg

Fazla romantik, gerçeklerden kopuk ama güzel düşünce.

Sapiens, diğer türleri öldürerek hayatta kaldı diyor üstat.

bütün dünya buna inansa

hayat bayram olsa

Dün gece Galaktik Uzay Konfederasyonu Ve Konfederasyona Bağlı Uzaylı Irkları diye bir belgesel izlemiştim :D tabi ki saçmalıktan ibaret daha varlığını bile bilmediğimiz dünya dışı varlıkların bir konfederasyon kurduğunu ve o konfederasyonda hangi ırkların olduğunu anlatıyordu :D bizde o oluşuma dahil olursak bu bayrak bizi temsil edebilir :asd:

Geri