Her Türk Çay Tiryakisidir!

Konu sahibi son olarak 1271 gün önce görüldü
çay bana ait orjinal çaydır. kesinlikle şekersiz saf çay :liv:

renginden belli oluyor , ağzının tadının eksik olmamasını dilerim..
az şekerli içerdim bu yaşıma kadar , etrafımda çay tiryakisi olup çay şekersiz tadını daha iyi alırsın muhabbeti yapıla yapıla , bende kısa süreden beri çayı şekersiz tüketmeye başladım..
vede harbiden çayın tadını yeni yeni alıyorum inkar edemem.
doğal sende çay resmi paylaşınca yorum yapmak istedim.. keyifli akşamlar çay tadında :hi:

renginden belli oluyor , ağzının tadının eksik olmamasını dilerim..
az şekerli içerdim bu yaşıma kadar , etrafımda çay tiryakisi olup çay şekersiz tadını daha iyi alırsın muhabbeti yapıla yapıla , bende kısa süreden beri çayı şekersiz tüketmeye başladım..
vede harbiden çayın tadını yeni yeni alıyorum inkar edemem.
doğal sende çay resmi paylaşınca yorum yapmak istedim.. keyifli akşamlar çay tadında :hi:

aşağı yukarı 1.5 yıl önce ben de spora başladığımda bıraktım. ilk 1 ay alışma süreci oldu. ama şimdiye kadar içtiklerim çay değil şekerli suymuş resmen. şekerli çayı istesem bile içemiyorum artık. bi tek dezavantajı var; normalden fazla çay içiyosun :cici:

Şunu da şöyle bırakayım da içerken keyiflenirsiniz :)

[YOUTUBE]2rjqNFRDYy8[/YOUTUBE]

sondan sekizinci resim temsili ben :p her dakikayı değerlendiririm çay olsun yeterki

Harika vallaha bravo :asd: Çay tiryakisi olarak destekliyorum hepsini, ama kıtlama şekerle çay içmek ne ya :D

harareti alıyo ya işte

adamım

Geri