Her tartışmada ailevi değerlere laf söyleyen cins

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü
Beyniyle savasamayip bel aĺti vuran insan diyelim.
Tartısmayı saldiri olarak görmesi muhtemel.

Bense vicdaniyla birakirim (;

-18 lerin yaptığı davranış. Kaale almam.

Klavye başında deli kanlı. Yanımızda g.tü kanlı

Demin gördüm bi mesaj. Annesine falan laf söylüyodu.
Yazacagim yorumu bu forum kaldirmaz.
Eksi sözlüge buyrun ordan $eydelim

Alimden zalim dogarmis gensler. O yuzden kimsenin ailesini karistirmadan tartisilmali.

Birde bayanlara bel alti konusan tipler vardir.

sıkışp kuytu köşede çöğdrenlern ağız ishali olmş hali

Insanlar baska birisinin tecavuze ugramasini yada oldurulmesini sanki yemek tarifi okur gibi okur.
Ama kendi ailesinden birisinin tirnagi tasa geldiginde ortaligi ayaga kaldirir.Sorun basina ne geldigi degil ailesinden biri olup olmamasi
Kendi ailesine yapilani zalimce anlatan güruh is baskasinin ailesine gelince o hengameden eser kalmiyor.
Insanlara bu carpikligi anlattigimda sanki dusmaniymisim gibi saldiriyor. Her tartismada her mesajda akilsizligimdan tutunda serefsizligime kadar gelen tartismada karsimdakini sabirla dinliyorum.
Konunun basinda da soyledigim gibi ornek kendi ailesi olunca ahlak kurallari devreye giriyor ve o zaman sogruya dogru yanlisa yanlis diyebiliyor.
Kutsalsa herkesin ailesi kutsal benimkide sizinki de ahlak egip bukebileceginiz birsey degil.

böyle insanlar yüzünden cinayet olayları yaşanıyor , şahsen yanımda öyle birşey yapsa elime aldığım ilk keskin veya sivri bir objeyle yaralamaktan çekinmem yahut ölmesini umursamam o sinirle

Hatalı olduğunu kabul etmekten acizdir bu şekilde kendini rahatlatacağını düşünür. Kaale almamak gerekir böylelerini.

Bazıları da 7 sülalesine sövdürmek için kudurur durur.

Nolursa olsun birinin ailesine anne babasına küfür etmemeli."hak etti" sözü çok **Spam/Adversiting**ça geliyo.çünkü hiçbi anne baba çocuğunu kendisine küfür ettirsin diye büyütmez.hak etti bende ettim diyosanız sizin **Spam/Adversiting**lığınız.
kendisine istediğiniz kadaa sövün :D

Kelime dağarcığı zayıf, beyin gelişimini tamamlayamamış, aslan görünümlü fareler.

Geri