Her tartışma konusunda karşısındaki kişiye bilgisiz ve cahil diyen kişiler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
- Bilgisiz ve cahildir.
- Her şeyi en iyi kendi bildiğini düşünür.
- Herbokoloji mezunudur.

Bana da herbokolog demişlerdi bir yerde.
Her kısmını atarsak ancak uyar üstüme.

Düşünmem gerek.:5pmlqd:

Kulumsu
Alaturka

Yo,bazıları gerçekten cahil,hatta bu cahilliğinden kurtulmuyor üstüne üstüne haklı olduğunu savunuyor.
Cahiller işte.

Küçük Prens'ine Ç Ö P dediğim için üzüldü biraz. Olur öyle.

Bi' ara Küçük Prens avatarlı, Küçük Prens fincanlı ve Küçük Prens anahtarlıklı şekilde dolaşırdı.​

Köyüne dön demek daha güzel :ash:

Tartışma? Tartışmanın bir amacı olur, anlamı olur ama nerde o bilinç, nerde o zihniyet?
Tartışma demeyelim biz ona karşılıklı hakeret atışması.

Cahille tartışmaya girilmez!

Küçük Prens'ine Ç Ö P dediğim için üzüldü biraz. Olur öyle.

Bi' ara Küçük Prens avatarlı, Küçük Prens fincanlı ve Küçük Prens anahtarlıklı şekilde dolaşırdı.​

Yoo.
Öyle oldugun icin.

Ağzını cart diye yırtarım diyen de var.
Kezban ve keko favori ama.

Yine forumun uzmanları birilerine cahil demeye başladı. En iyi ben bilirim ekibini izlemek çok keyifli :)

Herkes her şeyi bilmek zorunda değil, bilemez de.
Ben tıp, fizik, kimya bölümünde bir yazı yazmam eleştirecek kadar yazmam çünkü benim alanım değil. Bilmediğimi biliyorum, bu da bir erdem ama herkes benim gibi değil tabi. İnternet çağında birkaç basit araştırma ile çeşitlere sentezlere ulaşmadan yapılan kopyala yapıştır cümleleri ile ordinaryüs geçinenlerden olmadım ama çevremde bolca ordinaryüs mevcut ki böyle bir başlık da lüzumlu olmuş.
Tarih, coğrafya, dil, edebiyat, sosyoloji, giriş seviyesinde felsefe ve psikoloji olmak üzere spor, siyaset gibi konularda bolca eleştirilerim mevcuttur. Bu alanlarda cahillere katlanamam bazen, Mevlana da değilim ki cahilden yüz çevireyim.
Ayrıca cahil var, bilinçli cahil var. Cahil değil de bilinçli cahil tehlikeli, dikkat ediniz.

Öyle şeyler demem ama öyle düşünebilirim arada.. nadiren.. bazen.. samtayms..

@climax doktoru yaptığı showlar ile bunu uygulamalı söylüyor..
Forumda yaşanan siyasi tartışmaların meşhur dörtlüsünü izlemek büyük keyif veriyor ama :)

Geri