Her şeyi normal karşılayan insan

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
her şeyi normal karşılayan insan

* hiç bir olayın şaşırtamadığı insan modelidir

* gerçek fikirlerini yansıttığından şüphe duymamıza sebep olur

* Ya ruhsuzdur ya da kılıfını iyi giymiş kişinin yaptığı eylem.

* İllaki dokunacak birşeyler vardır.

Gamsız diye tabir ettiğimiz kişi olsa gerek.

Panik yok , hallolur tipi insan

Hayatta herşey mümkün. Bende herşeyi normal karşılıyorum.
Böyle sevimsiz tipler işte.

Cok fazla anormallik görmüs insandır .

Normal olan o tipler asil anormallik hayatin ne bk oldugunu anlamadan herseye ahkam kesip bi halttan haberi olmayanlardir arkadas bu dunya da 6 milyar insan var ve hic birsey ilk kez yasanmiyor bunun bilincinde olup ona gore yasam dusturu edinmis insandir helal olsun.
Muhtmel ki cok sey gormustur.

Bir de her seyi anormal karsilayan insanlar vardir ki (Bknz: Ben) durumlari daha vahimdir.

çoğu zaman ben, şaşıracak bişey kalmayınca tabi :bekle

Kinci olmak kötü bir şey arkadaşlar.
Biri hayatınızı da kaydırsa affedip öpücüklü gülücüklü sözler söylemeyi/mesajlar yazmayı öğrenin.
Ben hala başaramadım, artık son çare dört duvar arası 1000 günlük kuru ekmek eşliğinde nefs terbiyesi.
O da olmazsa olmaz benden.
Keşke ben de böyle iyi kalpli bir insan olsaydım,heyhat.

Soğukkanlıdır, insandan her şey beklenileceği için şaşırmayandır ya da şaşıracak, ufak şeyleri devleştirip konu yapacak kadar önemli görmemiştir.

birde konularda kendince yardırıp
laf soktuğunu sanan şebekler var

velhasıl basit şeylerle uğraşıp
kendinize güldürmeyin

bence bu çok soğukkanlı ya da çok iyi kalpli olmaktan değil. yeterince kırılıp, üzülüp, şaşırıp, sevindikten sonra insanlarla ilgili her duruma alışıp yadırgamamaya ve önemsememeye başlıyorsun. o bi kırılma noktası. oradan sonra artık herhangi bir şey seni ne çok üzer, ne çok mutlu eder, ne çok korkutur, ne çok şaşırtır... bu böyle gider.

Deneyimledikçe yaşadıkça karşılaşılan durumların etkisi azalıyor olağan geliyor, bir süre sonra tepkisizleşiyorsun istemesen bile.

Geri