Her Şeyi Makaraya Alan İnsan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
bazen sinir oldugum tip olsada yine manyak gibi empati yapip anlayis gosteriyorum. kirk yilda bir belki icimi dokmusum, uzuntumu anlatmisim ve butun anlattiklarimi es gecip, amaaaan der gibi konunun degistirilmesi. mesela kardeslerim olsa moralimi yukseltmesini iyi bilirdi ve beni goge cikarir, beni uzeni ise yerin dibine gomerdi. bazen boyle seyler lazim iste :d

Cok tuhaf bi' tip
Ben ona bakıyorum, o bana bakiyor ben ona bakip memur büzdüren sehrin sogugu magduru üsümüs parmagimla elimdeki pogacayi zar zor kemirirken o hala bana bakiyor
ne bakiyo ya bu yine, diye düsünüp hala bakisirken
O bana bakip gülümsüyor
naber kanka diyo aniden, ellerini carpiyo saka ya güya. kankani svym diyorum.
ahahahah cok komiksin kizim ya diyor.
Bir baskasi gecerken bunun kulagina tıp! diye vuruyor, gülüyor
mahmutcum ne gülüyorsun ezdirmesene kendini diyorum, vursun be bi daha mi gelcez dünyaya diyor.
Zerre sinirlenmiyor, morali bozulmuyor, tadi kacmiyor
Sert cikis yapip da kimseyle arasini bozmuyor
Hayir aksam okuldan cikinca norvec fiyortlarina bakan bi ögr evinde mi kaliyor ya da ne biliim kacip da
nepal'e gidip budist rahiplik mi yapiyor ne yapıyor da bu kadar mutlu makaracı oluyor anlamıyorum
Insanin hic mi bi ciddi ani filan olmaz mk dünyasizi ya, tipe bak. Baktikca sinir yapiyor.
Garip biri. Evet.

Cok tuhaf bi' tip
Ben ona bakıyorum, o bana bakiyor ben ona bakip memur büzdüren sehrin sogugu magduru üsümüs parmagimla elimdeki pogacayi zar zor kemirirken o hala bana bakiyor
ne bakiyo ya bu yine, diye düsünüp hala bakisirken
O bana bakip gülümsüyor
naber kanka diyo aniden, ellerini carpiyo saka ya güya. kankani svym diyorum.
ahahahah cok komiksin kizim ya diyor.
Bir baskasi gecerken bunun kulagina tıp! diye vuruyor, gülüyor
mamutcum ne gülüyorsun ezdirmesene kendini diyorum, vursun be bi daha mi gelcez dünyaya diyor.
Zerre sinirlenmiyor, morali bozulmuyor, tadi kacmiyor
Sert cikis yapip da kimseyle arasini bozmuyor
Hayir aksam okuldan cikinca norvec fiyortlarina bakan bi ögr evinde mi kaliyor ya da ne biliim kacip da
nepal'e gidip budist rahiplik mi yapiyor ne yapıyor da bu kadar mutlu makaracı oluyor anlamıyorum
Insanin hic mi bi ciddi ani filan olmaz mk dünyasizi ya, tipe bak. Baktikca sinir yapiyor.
Garip biri. Evet.
Bir entel mk yazmaz!

Yerine göre ciddiyet de gerekli hatta bazı durumlarda çok gerekli ve bu sebeple bir yerden sonra itici gelmeye başlar.

İçinde belki tam tersidir. İçindekinden kurtulmak için güzel bir maske yapmıştır.
Bi ihtimal yani.: )

Benim bu ya, dertlerimden böyle kaçıyorum

Geri