Her şeyi karamelli ya da çikolatalı tüketen tip

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Kahveden patlamış mısıra, dondurmadan kahvaltılık ürünlere kadar her şeye karamel ya da çikolata sokar.

Eğer ki flörtük bi' durumdaysanız, ileriki günlerde TUHAV fanteziklerle kapınız çalabilir. I Y Y A B I Ş Y A B I Ş hiç sevmem. :suss:​

karameli fazla tüketen herşeyi yiyebilir .

frambuaz tercihimiz.

Muzu çikolataya banıp yiyeni gördüm.
Nasıl mideler bunlar aman Allahım

İşte ben de bundan korkuyordum...

facepalm2.gif

:28:

karameli seven bir benmiyim ajsjs.
Muza banıp yemek ne ya.:D

Son düzenleme:
Çayı şekersiz içenle gözümde aynı değerde

Bi bitmediniz ...

Karamelden nefret ederim.

Son düzenleme:
Karamel, ımm severim ama çikolata içinden çıkması lazım.

Sömürücü sistemin kölesidir. Dünya lezzeti tadıyorum ayağına gidip sağda solda yolunuyordur. Bunun gibi bir kuzenim var 35 yaşında kazık kadar herif. Ev yapımı yoğurda burun kıvırıp, köftenin yanında kola içer. Ense köküne sağlam bir tokat oturtmuştum en son. Şimdi fizik tedavi görüp, cacıkla besleniyor.

Karameli hiç sevmem
Çikolatayı kahve yanında falan severim normalde de severm
Meyveli keklerden pastalardan tek sevdiğim vişnedir

Karamel nasıl yiyorsunuz ya.
Çok keyifle yedik görmedin mi ?
görmedin mi nasıl indirdik mideye. sdjkfh
sjxsjxsjxs
bence çok tatlıyız kalpkalpkalp :D
Gördüm gördüm. Nerede o Karamel Canavarı Allecra. Hemen aldı bu karamel yemez zaten diye.
Afiyet olsun

işte buradayım. Dünde karamelli dondurma yedim bu arada sana da alıştırmak lazım ya da alıştırmayalım sana dondurma söyledığımızde ben daha fazladan dondurma yemiş olurum caaağnım Tupac sjxsjxsjxs

Çok keyifle yedik görmedin mi ?

sjxsjxsjxs
bence çok tatlıyız kalpkalpkalp :D

işte buradayım. Dünde karamelli dondurma yedim bu arada sana da alıştırmak lazım ya da alıştırmayalım sana dondurma söyledığımızde ben daha fazladan dondurma yemiş olurum caaağnım Tupac sjxsjxsjxs

Bu hiç adil değil bence. Ama karamel yiyemem ben. Karamel olan hiç bişeyi yemiyorum. (Fazla yemek için herşeyi karamelli söyletecek)

Geri