Her şeyi içine atan kişi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
içinizde bir şey kalmasın'a davet edilesi

En çok keşke diyecek insanlar olmaya meyillilerdir

Hastaliklara davet cikarmistir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuraya bi Gülşen bırakmazsam gözüm arkada kalır.:d

[YOUTUBE]nlSQAiHC4E4[/YOUTUBE]

yazdığı kağıdı taşa sarıp , kişinin camından içeri atmaya çekinen insanda olabilir , insanlar içlerinde neler büyütür bilinmez...
kızmıyorum yani bu duruma

Herkese karşı böyleyse sıkıntılıdır. Özgüven sorunu yaşıyor olabilir. Hakkını savunamaz.

Ama tercih ise o insanlar benim hayatta en merak ettiğim insanlardır. Önceden de dedim, en güzel hikayeler o insanların içinden doğar dünyaya. Anlatırlarsa.

benimdir o. Evet, herkese karşı böyleyim. Tercih meselesi. Anlatacak çok şey var da anlayacak pek kimse yok gibi. Belki emekli olunca kitap yazarım lan :/

Hayır karamurat benim.

Yok lan o burada söylenmiyordu :/

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Gencim daha. Dertlerim Derya değil.d

Dışımıza atinca ne oluyor ki kim anlıyor ancak yargılıyor lar sonrada fırsatını bulunca yüzüne vuruyorlar

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uuu bu biraz ben olabilirimm. Yalnızlığa o kadar alıştım ki anlatmaya kalksam yoruluyormuş gibiyim. Kendi kendime ağlıyom bazen :D
Neyse yapmayın, içinize atmayın. Bence çok zor bir şey. İnsan birine anlatırsa, gerçekten filtresiz anlatırsa, anlatırken bile içinden olumsuz duyguların akıp gittiğini fark ediyor.
İnsan dediğin her zaman güçlü olmak zorunda değil ki.
Bazen tekrar kalkmak üzere, bir tabureye çökmek lazım.
Taburenizi iyi seçin yalnız, sağlam olsun :)
İçinizi sağlam birine açmak önemli.

Ya içinizi açtiğniz biri bunu başkasına anlatırsa ?
Bu şuphwylw yasayabilir misin ?
Anlat o zaman

dertler derya olmuş
sende bir sandalsan
devrilip batmadan
güvenli bir liman bul

Onun yerine benim tepki veresim gelir.
Acayip sinir bozucu bir durum.Tabii ki bazı durumlarda içe atıp alttan almak gerekiyor ama istisnadır bu, genel bir durum değil.
Bedenine,ruhuna ne diye zulüm eder ki bir insan.

Geri