Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazdığı kağıdı taşa sarıp , kişinin camından içeri atmaya çekinen insanda olabilir , insanlar içlerinde neler büyütür bilinmez...
kızmıyorum yani bu duruma
Herkese karşı böyleyse sıkıntılıdır. Özgüven sorunu yaşıyor olabilir. Hakkını savunamaz.
Ama tercih ise o insanlar benim hayatta en merak ettiğim insanlardır. Önceden de dedim, en güzel hikayeler o insanların içinden doğar dünyaya. Anlatırlarsa.
benimdir o. Evet, herkese karşı böyleyim. Tercih meselesi. Anlatacak çok şey var da anlayacak pek kimse yok gibi. Belki emekli olunca kitap yazarım lan :/
Uuu bu biraz ben olabilirimm. Yalnızlığa o kadar alıştım ki anlatmaya kalksam yoruluyormuş gibiyim. Kendi kendime ağlıyom bazen
Neyse yapmayın, içinize atmayın. Bence çok zor bir şey. İnsan birine anlatırsa, gerçekten filtresiz anlatırsa, anlatırken bile içinden olumsuz duyguların akıp gittiğini fark ediyor.
İnsan dediğin her zaman güçlü olmak zorunda değil ki.
Bazen tekrar kalkmak üzere, bir tabureye çökmek lazım.
Taburenizi iyi seçin yalnız, sağlam olsun
İçinizi sağlam birine açmak önemli.
Onun yerine benim tepki veresim gelir.
Acayip sinir bozucu bir durum.Tabii ki bazı durumlarda içe atıp alttan almak gerekiyor ama istisnadır bu, genel bir durum değil.
Bedenine,ruhuna ne diye zulüm eder ki bir insan.