Her Şeyi Bırakıp Gitmek İstediniz mi?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Her Şeyi Bırakıp Gitmek İstediniz mi
Doğaya kaçmayı arzuladınız mı? Tamamen yaşamı hissetmeyi. Tüm zorlukları arkanızda bırakıp, kıt kanaat geçinseniz bile hayatta kalmanın keyfini yaşamayı istediniz mi? Ben çok istedim.

Hayır,
Şuan hayatımda ne varsa hepsi benim yaptığım tercihlerden kaynaklandı. Yanlış ya da doğru, her insan yaptığı tercihlerin karşılığını alır. İyi ya da kötü bu sizin yapacağınız tercihlere kalmış bir durumdur.

Olgun bir insan her yaptığı tercihin ve hareketin arkasında durmalı. Her şeyi ilahi bir şeye yormak yerine, bu durumun nasıl düzeltebileceği üzerine kafa yorulmalı.

Kaçmak hiç bir şeyin çözümü değil. Yaptığınız iyi şeylerin yıkılması anlamına geliyor.

Cesur ya da korkak oldugunuzu gosterir.
Ikisinin ortasindayim demek ki.

Yani her şeyi bırakıp gitmek değil de, her şeyi unutmak istediğim oluyor. Sık sık.

Kafandan atamadıktan sonra Nereye Gidersen git ne Faydası Var ki?

Oluyor zaman zaman fakat sorumluluklar ağır bastığı için tabii ki sözde kalıyor...

Her şeyi bırakıp gittim zaten o yüzden sersefil oldum ya

Uzun tatil dönüşü iş yerinde ilk hafta hissiyatım.

Her şeyi bırakıp gitmedim. Çünkü her şeyi bir insan nasıl bırakır ki? zaten gittiğin yerlere kendinle götürüyorsun ki 'her şeyi'

Paraciklarimi birakip gitmek istemem, onlari da alabiliyor muyum .p

Ben oyle her seyi birakip kendi kendine gidebilecek biri degilim ya, onca emek onca ugrasim bosa mi gidecek ? Asla kimseye birakip bi yere gitmem .p

Her şeyi değilde bırakmak istediklerimizi bıraksak olmuyor mu

Geri