Her şeye zam yağıyor: Kola 45 lira oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2,5 liraya alıyorduk ya…
@Oggy bunu da stoklamıştır şimdi… skljks

a101'de kola indirimli diyor
bi bakın

Sıkıntı yok. Herkes deli gibi alıyor ne bulursa. Bir de "indirimde" yazıyorsa hiç düşünmüyor. Bir de indirim kartı ve ekstra puanı varsa, 400 TL lik alışveriş yapacaksa, 100 TL puan kazanmak için 1000 TL tamamlamaya çabalıyor. Dün kasada sıra beklerken insanları izledim. Vatandaşımız tüketim hastası olmuş.

Dün akşam markette insanlar her şey çok pahalı diye konuşurken ordan bir abi.
- ee ne olmuş yani, ne var bunda, zam gelmis ne olmuş yani gelsin normal, millete bir şey mi oldu zam geldi diye, hiç kimseye bir şey olmadı diye laf ediyordu.

Yeminle elimdeki turşu kavanozunu kafasına vurup sövmemek için kendimi zor tuttum. Hatta 100 lira olsun müstahak bu millete beter olsun hepsi. Böyle cahiller yüzünden bütün millet yanıyor ya zoruma giden bu.

altı aylık 19 küsür
yıl sonu tahmini 58

altı aylık 19 küsür
yıl sonu tahmini 58
Yıl sonu tahmini %120 civarı. Çünkü yıl sonu mevduat faizlerini seve seve % 50-60 seviyelerine getirtmek zorundalar. Bankalar kârlılıklarını arttırmadıklarında şuandaki gibi kredi sorunları daha da büyür. Piyasada para döndürmek zorundalar.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkarıldığını açıkladı.​

Daha betetini hak ediyor bu millet. Ver gazı bunlara, din de, vatan de,..... gerisi tefarruat olur, kazık yemekten zevk alan, kendisini bu hale getirene şükreden,....... daha neleri hak etmiyorki.

Geri