her şeye geç kalan ama yine de rahat olan kişi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
hayata 10 dakika rötarlı girer, vicdanı hiç acele etmez.
alarmı duyar, kapatır, bir tur daha döner… kaderle pazarlık yapıyordur.

herkes koşar, bu yürür.

dünya yanarken o çayını karıştırır.
hayat bir gün gerçekten onsuz başlar…
o yine geç kalır, ama hala rahattır.

Ufak tefek aksilikler dışında her zaman çok önceden gelirim. Geç kalmam.

Birgün dedim ki - eee yeter ya hep aynı şeyi yapıyorsun insan biraz kendini düzeltir dedim bir arkadaşıma ki aramizda inanilmaz bir saygi vardı şok oldu ama hep kaplumbağa gibi her yere geç kalıyor ve sanki bunu bilerek yapıyordu ya

Bazı insanların planlama yeteneği olmuyor ve zamanı da doğru kullanamıyorlar.

Bu rahatlıkları beni öldürüyor
Az hareket ya...

• Beğen
Tepkiler: ne
Rahat olsunlar ben onlarin yerine de gerilirim. Var potansiyelim.

Dünyayı çok abartıyonuz. Geç kalmak da iyidir. Bir kere yolda yürüyorum, birden hapşurasım geldi ve durup hapşurdum az önümde birden inşaattan ağır bir parça düştü. Belki durmasam şuan bunu yazamıyordum. Her şey olacağına varır ve herkes kalbinin ekmeğini yer. Dünya adaletsiz gibi görülebilir ama aslında evren, kim için ne güzelse aslında ona onu veriyordur. Yani daha zamanım varmış. Bize yakışacak olan neyse onunla karşılaşabiliyoruz, yada nasıl bir hayatsa, o hayatı yaşıyoruz veya nasıl insanlarla karşılaşmak istiyorsak hayatımıza o tür insanlar çıkıveriyor. Kalbimizde ne varsa, tam olarak onu yaşıyoruz. Hayatımızdaki kötücül insanların varlığı da belki böyle insanlara karşı bağışıklık kazanmak ve kendimizi böyle insasnlara karşı geliştirmek içindir. Hayattan ve başınıza gelenlerden şikayet etmeyin. Dünya'yı da çok abartmayın. Yarışta değilsiniz. Yolun sonu toğrağın altı. Bu arada islami genel görüşte hapşurmak Allah'tandır derler.

Geri