Her Şeyden Vazgeçmek

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Vazgeçmek zorunda kalmış çünkü her şey anlamını yitirmiştir. Korku, Umut, Huzur, Endişe, Beklenti vs duyguları hissedemeyen yarı zombi insandır. Beynini dağıttığında parçaları başkalarının üzerine sıçrar.

Bazen rahat da batıyor olabilir...

Yaşamın ağır koşullarına karşı bir sitemdir fakat vazgeçtim dediğin noktada, yeni bir sakinlik yakalayıp her şeye yeniden de başlayabilirsin, nereden baktığına göre değişir.

Vazgecmek mi Bosvermek mi?

Bazen olgunluk
Bazen çaresizlik
Bazen de "yeterince bomb*k ettim,artık toz olma vakti" gibi bir şey.

Hayatın boş anlamsız olduğunu öğrendiğin an gerisi kendiliğinden gelir tek umudumuz öteki dünyaydı oda yok zaten teselli bulacak birşey de keşfetmedik hala..

Zaman zaman kıyısına geliyorum sonra annem çay yaptım diyor vazgeçiyorum.
Demek ki hala umut var.

Hiç gelemediğim eşiktir , bu tür lükslerim olmadı .

Umudu kaybetmek lüks müdür? Kayıp ne zamandan beri lüks sayılır oldu? İntihar eden biri bunu lüks bir seçim olarak mı yapar?
Benim empati duygum yoktur Reis , bilirsin .
Kendi adıma ve kendi hayatımdan verdim cevap ve evet bana göre lüksttür . Yıllardır tek başıma mücadele veriorum çünkü. Düşersem vazgecersem ,kalkamam .

Benim empati duygum yoktur Reis , bilirsin .
Kendi adıma ve kendi hayatımdan verdim cevap ve evet bana göre lüksttür . Yıllardır tek başıma mücadele veriorum çünkü. Düşersem vazgecersem ,kalkamam .
Bilirim ne olduğunu.
Lüks bollukla gelir yoksunlukla değil ve umudun olmadığı yerde keyfiyet de kalmamıştır. " Benim öyle bir seçeneğim yok " cümlesi uygun düşerdi.

hala kafasına sikmamis insan en azindan bir seyden vazgecmemis insandir.
Oysa aksam eve donunce kapidan gelen anahtar sesi bile aslinda yasamin sesi demek.
insan her seyden degil de bi "hep bi seyleri beklemek"ten vazgecebilse,
dünü tartmayi yarini kurmayi birakip zihnini tutsak kilmasa akisa kapilip gidecek zaten.
Bu anin kendine özgülügünün(nev-i sahsına munhasır yazmama sözü verdim kendime bu kadar türkcelestirebildiklerimden takmayiniz), tekrarsizliginin farkina varmak her anin bi ölüs oldugunu hatirlamakla...
Olume ulasmadigimizi, zaten dogdugumuzdan beri onunla yurudugumuzu bilmekle... Dogmus olmanin bi komplikasyonu gibi belki.
Rumi ne demis:
her gün bir yerden göçmek
ne iyi,
her gun bir yere konmak
ne guzel,
bulanmadan, donmadan akmak,
ne hos

Son düzenleme:
herşeyden vazgeçtim kendimden vazgeçtim bir senden geçemedim ...

Geri