Her şey planın parçası

• Kullanıcı climax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Böyle diyen var. Dağılmış masa aslında kurgu.

AKP'den bıkan, kendine liman arayan seçmen CHP yanında duran İYİ partiye oy veremiyordu. Sadece ortak başkan adayı için söz konusu değildi bu durum. milletvekili oylaması için de geçerliydi.

CHP'den uzaklaşan İYİ parti bu kararsız seçmeni daha rahat çekecek kendine. Meclis çoğunluğu böylece muhalefete geçecek.

HDP seçmeni de daha huzurla oy verecek kılıçdara.

Siz ne dersiniz bu görüşe?

Kişisel fikrim böyle bir olay yok. Muhalefet bildiğin beceriksiz ve iki koyunu gütmekten bile aciz.

Son düzenleme:
isteyerek yapmadılar fakat böylesi daha iyi chp yüzünden iyi partinin oyları düşüyordu aynı şekil iyi parti yüzünden chpnin.

hiç bir kürt iyi partinin olduğu masaya oy vermez. şimdi chpye tekrar oy atabilir.

Kürt kürt diyip durmayın. Kürtlerin yarıdan fazlası AKP'ye oy verir. Öyle olmasa CHP den fazla olurdu HDP oyu

Böyle diyen var. Dağılmış masa aslında kurgu.

AKP'den bıkan, kendine liman arayan seçmen CHP yanında duran İYİ partiye oy veremiyordu. Sadece ortak başkan adayı için söz konusu değildi bu durum. milletvekili oylaması için de geçerliydi.

CHP'den uzaklaşan İYİ parti bu kararsız seçmeni daha rahat çekecek kendine. Meclis çoğunluğu böylece muhalefete geçecek.

HDP seçmeni de daha huzurla oy verecek kılıçdara.

Siz ne dersiniz bu görüşe?

Kişisel fikrim böyle bir olay yok. Muhalefet bildiğin beceriksiz ve iki koyunu gütmekten bile aciz.
Nasıl iki koyunu gütmekten aciz ya? Güdüyorlar ya işte

@Hatem 8 cumhurbaşkanlı ülke mi olur. Sekiz kişi hafta sonu takilamazsin bile. Taksiye binilmez. Sinemaya gitsen sıralı bilet alınmaz. Restorana gitsen iki masa bile birlestirsen yemek yenmez..

Sekiz çok fazla...

dört olsa kabulsun yani climax hocam?

@Hatem 8 cumhurbaşkanlı ülke mi olur. Sekiz kişi hafta sonu takilamazsin bile. Taksiye binilmez. Sinemaya gitsen sıralı bilet alınmaz. Restorana gitsen iki masa bile birlestirsen yemek yenmez..

Sekiz çok fazla...
Olur hocam olur. Bu koyunlara 8 de olur 16 da olur 32 de olur.

dört olsa kabulsun yani climax hocam?
Ya ben sekiz kişiyi sabah kahvaltıya toplayamam. Ancak ısmarlarsam gelirler. Kaldı ki sekiz de değil. Eşbaşkanlı HDP den de 2.. oldu mu 10. Bi kişi de TİP falan dersen ok. Hiç olmazsa futbol takımı kurarsın.

Ortalığı çok karıştırtirdilar. Sanırım ben Erdoğana vereceğim :D

Ya ben sekiz kişiyi sabah kahvaltıya toplayamam. Ancak ısmarlarsam gelirler. Kaldı ki sekiz de değil. Eşbaşkanlı HDP den de 2.. oldu mu 10. Bi kişi de TİP falan dersen ok. Hiç olmazsa futbol takımı kurarsın.

Ortalığı çok karıştırtirdilar. Sanırım ben Erdoğana vereceğim :D

abi bunlar bu kadar partiyi bir araya toplayıp da yine de iktidar olamazsa o zaman vay halimize

ben de hocaya vereceğim diyecegim ama hocalardan çok çektik.
biraz da ahlaksızlar gelsin başa

Ya zaten hadi başkan seçildi toplama partiyle başkan seçilsen milletvekili oyların yeterli gelmeyecek yasa yapmaya. Her kanunda 6 lı masayı toplayıp 12 defa bir araya mı gelecekler

Ya zaten hadi başkan seçildi toplama partiyle başkan seçilsen milletvekili oyların yeterli gelmeyecek yasa yapmaya. Her kanunda 6 lı masayı toplayıp 12 defa bir araya mı gelecekler

hayır aralarindan bir sözcü sececekler, bir de sınıf başkanı
sınıf başkanı ne isterse sözcü onu acillayacak
bunu da düşünmemiş olamazsın

abi bunlar bu kadar partiyi bir araya toplayıp da yine de iktidar olamazsa o zaman vay halimize
Diyelim seçimi kazandı 11 li masa.
Eddark stark bunu kabul eder mi. Yani ha tamam eyvallah bunlar sarayın anahtarları der mi. Trump bile iki hafta çıkmadı saraydan bana ne lan kalkmam koltuktan diye.

@undefined,
Diyelim seçimi kazandı 11 li masa.
Eddark stark bunu kabul eder mi. Yani ha tamam eyvallah bunlar sarayın anahtarları der mi. Trump bile iki hafta çıkmadı saraydan bana ne lan kalkmam koltuktan diye.

şimdi sen neden aklımızı bulandiriyoesun ki?
biz her şeyi Erdoğan'ın gitmesi üzerine tasarladık.
masayi da seçimden sonra dağıtıp misafir odası yapacaktık

Geri