Her şey Barbie'ye benzemek için! Estetik operasyonlara yılda 104 bin TL harcıyor

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Her şey Barbie'ye benzemek için! Estetik operasyonlara yılda 104 bin TL harcıyor

İsveç'te yaşayan 19 yaşındaki Stefanie Mulic isimli genç kız, estetik operasyonlar için yılda 104 bin TL harcıyor.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_6066_4_b.jpg

İsveç'te yaşayan 19 yaşındaki Stefanie Mulic isimli genç kız, Barbie bebeğe benzemek için 13 yaşından beri bıçak altına yatıyor.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_223_3_b.jpg

Yüzüne müdahale etmeye dudak dolgusu yaptırarak başlayan Mulic, estetik operasyonlara yılda 14 bin sterlin (104 bin TL) harcıyor.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_7859_8_b.jpg

Annesi ve teyzesinin desteğiyle hareket ettiğini söyleyen genç kız, burnunun kendisini olduğundan çirkin gösterdiği düşüncesiyle burun ameliyatı olduğunu da anlattı.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_2802_2_b.jpg

Mulic, zamanla çenesini, yanaklarını, kaşlarını ve dişlerini yaptırdı.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_4241_1_b.jpg

İsveç'te küçük bir kentte yaşayan genç kız ileride; meme, kalça, dudak implantları, kaburga çıkarma ameliyatı, yüz germe ve yağ aldırma operasyonları geçirmek istediğini söyledi.

13-yasindan-beri-bicak-altina-yatiyor-estetik-716092_1341_5_b.jpg

Mynet.​

O kadar acıya katlanılır mı? anlamıyorum gerçekten.

Barbie ile oynamayı hiç sevmezdim iyi ki aklım da yerinde araba falan olmak istediğimi düşündüm bir an..

Bitmiyorlar. Yazık.

Keşke tüm ihtiyacı olanın kendini sevmek olduğunu bilse bu ve bunun gibi örnekler.

Kendini sevememenin nedeni genelde çocukluk travmalarında gizli, hatta belki anne karnında yaşanan bir olayda.

Bu kız naparsa yapsın mutlu olamayacak; estetiklere devam etme arzusu da bunu gösteriyor. Sorunun kaynağını ve çözümü bulabilirse o başka, dilerim bulur.

Barbie bebek kendinden utandı valla benzemek için bu hale girenleri görünce. İsveç standartlarına göre çirkin hissedebilir kendini ama Barbie standartlarına göre daha çirkin olmuş, o parayı bana verin daha güzel çizerim.

Oynanmamış hali daha güzel yazık etmiş kendine

Bu kadının dudaklarından 8 kişilik çiğköftelik et çıkar :)

Kız 4 senede evrim geçirmiş resmen.

Allah’ım parayı çok yanlış insanlara veriyor olabilir misin? Sadece soruyorum.

Barbie böyle değildi ki :( gitti paracıklar.
olmamışşşşşş kötü bide 19 yaşında.
Öf .

off gelecek nesil esek dudakli olacak hep nedir bu iri dudak meraki

off gelecek nesil esek dudakli olacak hep nedir bu iri dudak meraki

Beni karıştırma!!! Geçenlerde okumuştum. Barbie cinsiyetsiz bebek işine girmiş. En zayıf halka çocuklarımız. Bu müptezellerden çocuklarımızı koruyalım.

Biri arkadaşa güzel olmadığını söylesin.

Geri