Her pazartesi diyete başlamak

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
Hemen yazar misin diyeti neymiş çabuk çabuk
IMG_6703.jpeg

Bu ana program.

IMG_6704.jpeg
IMG_6705.jpeg
IMG_6706.jpeg
IMG_6707.jpeg
IMG_6708.jpeg

Bunlar değişim tabloları, ana programdaki ürünleri değişebiliyorsunuz burdaki tabloya göre.

IMG_6709.jpeg
Bunlar yasak olan ürünler.

İlaveten haftada 4 gün 1.5 saat spor salonuna gidip kardiyo. (Bisiklet koşu bandı vs)

Ya da haftada 5 gün günde 45 dakika tempolu yürüyüş.

Bir de bir iğne verdi doktor ama onu öneremem malum sağlık bir şeyi. Doktor gözetimi olmadan önermek doğru değil.

Ekli dosyayı görüntüle 108798

Bu ana program.

Ekli dosyayı görüntüle 108799
Ekli dosyayı görüntüle 108800
Ekli dosyayı görüntüle 108801
Ekli dosyayı görüntüle 108802
Ekli dosyayı görüntüle 108803

Bunlar değişim tabloları, ana programdaki ürünleri değişebiliyorsunuz burdaki tabloya göre.

Ekli dosyayı görüntüle 108804

İlaveten haftada 4 gün 1.5 saat spor salonuna gidip kardiyo. (Bisiklet koşu bandı vs)

Bir de bir iğne verdi doktor ama onu öneremem malum sağlık bir şeyi. Doktor gözetimi olmadan önermek doğru değil.
Ben parkta çimlenmeye gidiyorum ya bu ney ahah

@HosgeldinHarunAbi en doğrusunu yapıp diyetisyene gitmişsin çünkü kendi başına kilo vermeye çalışmanın metabolizma üzerinde olumsuz etkileri vardır, başarılar diliyorum.

@HosgeldinHarunAbi en doğrusunu yapıp diyetisyene gitmişsin çünkü kendi başına kilo vermeye çalışmanın metabolizma üzerinde olumsuz etkileri vardır, başarılar diliyorum.
Hep ön yargılıydım 45 net yapıp üniversiteye giren biri bana ne katabilir ki? modunda.

Onun ne katacağından ziyade başımda çoban olması beni kamçılar diye düşündüm ondan gittim.

Hep ön yargılıydım 45 net yapıp üniversiteye giren biri bana ne katabilir ki? modunda.

Onun ne katacağından ziyade başımda çoban olması beni kamçılar diye düşündüm ondan gittim.
Diyetisyenler kendi alanında eğitimliler ancak yaşam koçu adı altında insanlara diyet yaptıranları ve bu kişilere güven duyanları anlamak mümkün değil.

Aşırı kilo problemi olan kişilerin öncelikle iç hastalıkları uzmanından randevu alması gerekiyor ve onun yönlendirmesi ile karar verilmelidir çünkü sonuçta diyetistyenler uzmanlığı da olsa doktor değiller.

Bu ana program.

Eneee ben bunu yeni gördüm sen diyete mi başladın :d en son konuştuğumuzda ben yapamam bana spor demeeeğ diyordun da..fkdjhfkd
Neyse başarılı olacağına gerçekten inanıyorum. Sakın pes etme.

Diyetisyenim (yengem) çaprazımda otururken, dördüncü kemalpaşayı gömdüm az önce…

Hha 8 günde -2 :(
Bence senin iğneden o kadar çok!
Neyse hırs yaptım:D
Haftaya cuma bakalım kaç olacak!
Güncelleme 22.gün -9.5 kilo

Eneee ben bunu yeni gördüm sen diyete mi başladın :d en son konuştuğumuzda ben yapamam bana spor demeeeğ diyordun da..fkdjhfkd
Neyse başarılı olacağına gerçekten inanıyorum. Sakın pes etme.
Hem diyet hem spor … Haftanın 4 günü salon 2 günü 1.5 saat yürüyüş… Ne oldum demeyeceksin…

Bu ana program.

Evden çalışma yüzünden kilo aldım diye ağlarken bunu gördüm.....
pztsi başlıyorum.......

hazırlıklara başlayayım bari

bu pazartesilere lanet.... hiçbir şeye başlanmıyor, çile çekmeye başlamaktan başka bösjsb
harunabim bu ne iğnesi ya, bari ona başlayayım ^65

Ben genelde her gün akşam saat 23 ile sabah saat 8 arası diet yapıyorum.

Geri