Her oluşan duruma karşı umutlu bir şekilde mi yaklaşırsınız yoksa hemen karamsarlığa mı bürünürsünüz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Her oluşan durum hmmm..Mesela şuan başım ağrıyor " Eyvah koronaaaaaaaa" karamsar oldum.Test negatif "ohhh" test kiti sen nasıl bir umut ışığısın. Doktor: test kitiniz bir başkasının test kiti ile karışmış "ölmeden son dakikalarımın hayaliyle son bestelerimi yapmalıyım" neler oluyor böyle...

Karamsarliga dusmem icin bir olaya gerek yok sanirim. Severim depresif havalari, muzikleri meteorolojik hava muhalefetlerini...

Ben hem olumlu duruma karamsar bakarim ki zaten.

Iyi olursa suprayz olsun diye

Son 3 senedir özellikle çok umutluyum. Allahın sevilen kuluyum herhalde genellikle istersem oluyor.

hemen bir sandalye ve intihar ipi hazırlarım.

Duygusal olsam bile karamsar asla değilim.Çözümu mümkün mü diye duruma şöyle bir bakarım.Yettigi kadar düşünürüm.Baktım olacak gibi değil,zamana havale ederim.İnsanın bir durumu zamana bırakması bile bir umut beklentisidir.Her şeyin hayırlısı demek iyi gelir insana.
İnançlı bir insan asla umuttan vazgeçmez.
Ne demişler:" Gün doğmadan neler doğar."
Hayatı kendine zindan etmeye gerek yok.Her şey yıprattığı ile kalır.Bu insansın gamsız,vurdum duymaz olduğunu göstermez.Bu bir nevi inanç gereğidir.

Geri