Her kötü olaydan sonra idam gelsin denilmesi

Konu sahibi son olarak 917 gün önce görüldü
İdamın gelmesini bende çok istiyorum ama mevcut hükümet 15 temmuz dahil olmak üzere bunun üzerinden prim sağlayıp maalesef isteklerimizi yerine getirmiyorlar. Boşa söylüyoruz sanki :T:

Türkiye idama hazir değil alt yapi olarak
Adil bir yargi olmadan olmaz , mevcut yarginin iktidarin elinde oldugunu düşünürsek çok tehlikeli olur

Düşünsene idam olsa ergenekon dedikleri duzmeceyle birsürü komutan sucsuz yere idam edilecekti vatana ihanetten, bugun o komutanlarin hepsi masum.
Cemaat bizi ķandirdi diyip biraktilar
Bugun ayni cemaat bahane edilerek binlerce masum insan vatan hainliği iddasiyla icerde

Işlenen suca göre verilirse olabilir.
Mesela biri tecavüzden hukum giydiginde cezasi hadım yada kısas olmalı [emoji6]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ülkem insanının hala "fikirlerin asarak yok edilemeyeceği" gerçeğini sindirememiş olduğunun kanıtı.
hasta zihniyetleri de, aydınları da öldürerek bastıramazsınız. patlak verir bir yerden. fikrin çürütülmesi gerekir, "yanlış" kavramının öğretilmesi gerekir. ya çok zor önüne geçmek, ne idam ve bu saatten sonra ne de eğitim kurtarır bizi. geç kaldık bana kalırsa.

bir türlü gelememesi meclisten geçememesi bunca Sehitlerin vebali onlarınüstüne olasıca.

uEQkOYMFQk584Wk1sv-crQ_MID84c1ehJ4xsiCy-fzPWntKvpuSnMsT5jzWplsB8D6kfa2rpbLRuo4GE4O7Phgoox6AkwHxh2KQQ-6k=w500-h270-nc

Zamanın sorunları için çözümü denenmemişte arama şekli. Denenme olasılığı güç bir yöntem seçmenin avantajı; yanılgının deneyimlenme güçlüğü.

Hangi çağda yaşıyoruz idam nedir ?
Hırsızlık yapanlarında kolları bacakları kesilsin falan .s
Her mahalleye dar ağaçları kurulsun. !

Yıllar önce Apo için de idam gelsin denilmişti ama Ecevit öldü hala idam gelmedi.

Hayat veremiyorsan, alamazsın da.
Suç ne olursa olsun. İdam çağdışı birşeydir.
Ayrıca, idam edildikten sonra suçsuzluğu ortaya çıkmış çok kişi var. Ömür boyu hapis olsa, bir nebze zararını karşılarsın. Ama can veremezsin. Gereksiz bir tartışma. İdam çözüm değil.

2001 Öncesinde idam vardı. Apo yu teslim alabilmemizin bir pazarlığıydı idamın kalkması. Günümüzde bir çok Amerikan eyaletinde idam halen kullnılıyor ve de kaldırılması da düşünülmüyor. Şimdi Amerika yobaz bir Arap ülkesi mi oluyor ? Ülkeyi Chp veya Hdp yönetseyi daha güvenilir mi olurdu ? Parlamenter rejimlerde kararlar her zaman uzun gecikmeler ve tartışmalar ile alınır. Bakalım yeni rejim ile işler ne kadar hızlanacak.

Ben gıybetsiz kaldığım an hiç idam istemedim.
Biz buna laiklik diyoruz......

Geri