Her konuda söylenecek sözü olmak

Konu sahibi son olarak 2167 gün önce görüldü
Her şeyi bildiğini zannetmek, bilmediğinin farkında olmamak durumu :bunepeki:

Söylenecek değil de söyleyecek yapsak daha doğru olur.

(Benim de söyleyeceklerim var.:d)

Haksızlık olduğu zaman hopp her şeye cevabım vardır.

Aklıma her daim Rasim Ozan Kütahyalı'yı getirten konu başlığı. Bkz:

Şike yasasından Avrupa Birliği'ne, Kıbrıs sorunundan ABD’deki senato seçimlerine, sualtı hokeyinden ekici tütün piyasasına kadar her konu hakkında fikir üretebilen gazetecilik mesleğinin önde gelen ismi Rasim Ozan Kütahyalı, Avrupa Nükleer Araştırmalar Merkezi (CERN) tarafından Cenevre’de yapılan deneyle ilgili olarak henüz net bir açıklama yapamamış olmanın sıkıntısını yaşıyor. Deneyle ilgili olarak "Şimdi ortada bi şerefsizlik olduğu muhakkak ama tam kim yapıyor o şerefsizliği onu daha bulamadım" diyen Kütahyalı, atomaltı parçacıklar konusunu biraz olsun çözer çözmez bu haysiyetsizlikleri yapanlardan 70 milyonun önünde hesap soracağını ifade etti.
Canlı telefon bağlantısıyla katıldığı bir televizyon programında zaman zaman öfkesine yenik düşen deneyimli gazeteci, şu zamana kadar her konu hakkında en az 5000 vuruşluk yazıları yazabildiğini ve ekranda 2 ila 4 saat arası konuşarak bağıra bağıra hesap sorabildiğini hatırlattı. En son Van depremi ardından “depreme karşı yapısal güçlendirme” ve “şike yasasının TCK’yla çelişen yönleri” hakkında iki haftada altı yazı yazdığını; bu süre zarfında üç ayrı televizyon programında “Fatih Terim’in Milan Baros tecihi” ile “Emre Belözoğlu’nun kadro dışı bırakılması” üzerine yorum yaptığını belirten Kütahyalı, CERN’deki o deneyin sorumlularından da eninde sonunda hesap soracağını, sadece birazcık zamana ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Devamı

Bos tenekeden cok ses cikar xd

cumle de dusukluk mu var cok da anlamam turkceden de
her konuda soyleyecek sozu olmak
her konuya soyleyecek sozu olmak :d
varsa soylesin ya sizene xd yapsin bilmisligini,cok bildigini sanip dalga gecilen insandir bence.

ROK yazacaktım benden önce biri davranmış be :D hoyyydaaaa :o1:

Bazen entelektüellik bazen de kör cahillik belirtisidir. Ortası yoktur..

Çok bilmişlik taslamak,bazende bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar sonra komik bir duruma düşüyorlar.

Bilmiyorum diyemeyen insan.
Burnu düşer derse.
Profesyonel olduğunuz sahalarda saçmalayanlar ayrı sinir bozucudur eminim herkes için.

Bilgiyi yerinde paylaşmak bilgelik,aşırı söz sarfetmek ukalalık.

Tabiki bu konuyuda es geçmeyecek kişilerdir bende dahil :)

Buna benzer bir hastalık bende var,
çoğu şeye karşı hevesim çabuk bitiyor, başladığım, ilgilendiğim bir çok şey beginner seviyesinde kalmıştır.
Dalış yapar mısın ? evet abi, fotoğraf çeker misin? evet abi Kuantum fiziği ? evet Dini bilgi ? evet Buz hokeyi ? evet Su altı kaynakçılığı ? kısmen asdnad Filoloji ? evet abi... Liste uzar da gider, nefret ediyorum kendimden askjdhasd

Geri