Her kızın doktor ve mühendis tarafından istenmiş olması

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Türk Mühendis ve Mimarlar Odası'nın(TMMOB) 2012'nin ilk ayı itibariyle 402 bin üyesi olduğunu daha önce yayınlanmıştı. Fakat biz burada iyi niyetli davranıp bu sayının günümüzde 450 bin olduğunu varsayalım.
Türk Tabipler Birliğinin'de baktığım kadarıyla 83 bin üyesi var ve burada da iyi niyetli davranıp buna 100 bin diyelim.
Toplamda 550 bin doktorumuz ve mühendisimiz olduğunu varsayıyoruz. Bunların çok iyi niyetli davranarak 1/3 ünün kız olduğunu da varsayalım.
Yani geriye 370 binimiz kalıyor.
77 milyonluk ülkemizde 39 milyon kadın yurttaşımız olduğunu da varsayarsak her mühendis ve doktorumuza 100 kız isteme görevi düşüyor.
Dolayısıyla böyle birşeyin mümkün olmadığı da bilimsel olarak kanıtlanmış oluyor.

Çok saçma geliyor bana bu durumlar.
Doktor , mühendis yada başka yüksek meslekler.. ee ne var bunda. İnsan olduktan sonra gerisi teferruat.

Ego tatmin etmek için mi söyleniyor acaba :dusun:
Öyle olunca daha iyi bir kız mı olunmuş olunuyor :dusun:
Saçma!

ben daha istenmedim şimdi bu önermeye göre ya benim cinsiyete bi sorun var yada henüz keşfedilemedim :D

Bizi de ne mankenler ne foto modeller istedi varmadık..

ee beni istediler ne diyelim yani yalanmi soyliyelim =))

meslek sayısı fazla olabilir ama ülkemizde icraa edilecek meslek sayısı az oldugundan 10 kişiden 4ü ya doktor ya mühendis özellikle mühendis bu nedenle o kişilerde kız aradığına göre doğal sonuc bu oluyor

Bendekaldırım mühendisiyim daha bi kız istemişliğim yok hikaye bunlar hikaye . : D

Her kezban tarafınca beni ne doktorlar ne mühendisler istedi olarak yanlış telaffuz edilir doğrusu beni ne doktorlar istedi ne de mühendisler şeklinde olmalı. Zira bunu söyleyenlerin isteyicileri mahalle bakkalından öteye gidemiyor. Kaliteli zengin kültürlü insan kıstasının doktor yada mühendis olmakla yeterli olduğu algısını getirisi bu olmamalı öyle diyorum ben.
Bkz Im kızınız güzelmiş, istiyorum, paket olsun lütfen evde yiyeceğim.

Tüm sevgilileri mühendis olan biri varsa o da benimdir.
Doktor olmadı henüz

Her gün, her gün. Yeniden, yeniden .p

oraya avukat da ekleyin plezzz der giderim konudan hehe

Ahahaha. Anam benim kızımı v.s. v.s. kimler kimler istedi vermedik demişti. O anda Anam ekmek açıyor ve ablam da pişiriyordu. Saf ablam :D hani kimler bunlar diye sormuştu :D O geldi aklıma :D

Beni de mühendis isteyecek ağustosun 10ndan sonra inşallah :p
İlk ve tek olsun yeterli :cici:

Bizim komşunun kızı boyle diye diye 40'ına geldi hala evde bi gidemedi nasıl istemeyse :T:

isteyen o kadar çok ki seçim yapamayıp evde kalçam sanırım :d

Geri