Her Kadini Diz Çòktüren Bir Erkek Varmidir ?

• Kullanıcı Pi´
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü

Her Kadini Diz Cökturen Bir Erkek Var mi ?

• Kullanılan toplam oy
    4
Kadin erkek furyasi epeyce kızısmısken bu firsati kacirmak istemedim :liv:

Kadınlar hep diz çöküyor :asd:

Hayırdır ?
Nispetler havada uçuyor sanki :T:

Aklima su sarki geldi

Unutma her erkegi diz cokturen bir.kadin vat

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mühim olan her kadını amuda kaldıran bir erkek var mı sorusu. Diz çökmek daha kolay kalıyor nispeten.

Kadını da, adamı da normal tutumlarının dışına çıkaran, deli ama tatlış hallere girmelerine sebep olan birileri vardır diye düşünmekteyim. Diz çökmek gibi değil de-güzel bir tabir değil bu, hımm... kişinin inadını kıran birileri olur da işte hayat, o kişiyi çıkarır mı insanın karşısına bilemem. (geçen yine ahkam kesiyorum)

ne manada ama , olum edepsizleşmeden duramıommu lan ben

Kadını cinsel obje olarak gördüğü için aklı donunda yaşıyordur. Sadece hayal eder böyleleri. Kadına değer veren adam böyle şeyler geçirmez aklından.

çoğu postunda insan aşşalayan , salak stajyer kız cümlesi kullanan arkadaşların , bayanlar hakkında yorum yapması ne büyük bir beyin fırtınası..don demiş birileri ama
dürümmü dolduruo seni , kendiliğinden yazıyor olamassın , aklını çeliyor dimi...

Benim stajerin avukatı sen misin ?? Benim onunla neler yaşadığımı çalışmama nasıl engel olduğunu ve reelde yaşadığım bir sorunu foruma yazdığım bir olayı ikide bir yazarak sen neyin acizliğindesin brader. Bak nişanlımdan daha çok takip ediyorsun beni. Düş yakamdan bu son uyarı.

Yapıştın resmen yahu ve bu sende psikolojik olarak hasar yapacak bu durum. Bu kadar dert yapma beni kendine tamam mı :)

Benim stajerin avukatı sen misin ?? Benim onunla neler yaşadığımı çalışmama nasıl engel olduğunu ve reelde yaşadığım bir sorunu foruma yazdığım bir olayı ikide bir yazarak sen neyin acizliğindesin brader. Bak nişanlımdan daha çok takip ediyorsun beni. Düş yakamdan bu son uyarı.

Yapıştın resmen yahu ve bu sende hasar yapacak bu durum.

sende ;

acizlik
bilader
benimi takip ediyorsun , den başka silah kullanmıyorsun , ben kızıyormuyum ?
yukarda anlattığım ana konunun dışına çıkmıosunda , daha çok anlamıo gibisin ziyanı yok
yorum yaparkende sana sorucak değilim...

:)

Kadınlar başımızın tacıdır.

Stajer bu arada kız da değildi :)

Eyv

Mühim olan her kadını amuda kaldıran bir erkek var mı sorusu. Diz çökmek daha kolay kalıyor nispeten.

Kadını da, adamı da normal tutumlarının dışına çıkaran, deli ama tatlış hallere girmelerine sebep olan birileri vardır diye düşünmekteyim. Diz çökmek gibi değil de-güzel bir tabir değil bu, hımm... kişinin inadını kıran birileri olur da işte hayat, o kişiyi çıkarır mı insanın karşısına bilemem. (geçen yine ahkam kesiyorum)

Ahkam kesenler en cok yanilanlar oluyor sanirim :)

Neden olmasın? Oğlunun ayakkabısının bağını bağlayan annelerimiz var mesela =)

Geri