Her kadın sana benziyor

Konu sahibi son olarak 956 gün önce görüldü
Her kadın sana benziyor,

Nereye gitsem kafamı nereye çevirsem sen canlanıyorsun gözümde,
ilk ellerini tuttuğum gibi o sıcaklık ruhuma işliyor birden, Kafamı nereye çevirsem ilk tebessümün canlanıyor gözümde içime bir bruk işliyor, hafifçe yüreğim bana kızıyor;
Gözlerim birden kapanıyor giden mazinin anıları birden canlanmaya başliyor, nasil desem nasil anlatsam bilemedim, Tek bildiğim geceleri uykumu bülen o kabus gittiğin akşam.
Birlikte yürüğümüz deniz kenarındaki parke taşlarında yürüyorum, Karşında gelen çiftleri gördüğümde, Birden gözümde sen canlıyorsun el ele dolaşıp hiç bir zaman bitmeyecek dediğimiz sevda.
Şimdi tek başıma yürüyorum bu yollarda bir yanım seninle dolu bir yanım ise, toprakla her adımımda çekiyor beni yanına.
Oturğumuz park'ta çiçekler bile solmuş, tıpkı benim solan umutlarım mutluluğum gibi.
Söz vermiştik oysa, bizim hikayemiz yarım kalan hikayerden olmuyacaktı.
Sabırla savaşacaktık tıpkı Zülayhanın Yusufu'na kavuşmak için gözlerini bedenin feda ettiği gibi.
Oysa çok erken oldu bu gidiş, Şimdi yürüyorum sensizliğin sonuna doğru.
Gözlerimi açmak istiyorum bu rüyadan uyanmak istemiyorum, masum küçük yüreğim belki kaldıramaz uyu yüreğim uyu.
Şimdi uçurumun kenarındaki musalla taşına bıraktım yüreğimi, bir gün belki yine seslenirsin diye.
Kulaklarıma fısıldadiğında ruhum bedenimle can bulacak diye.
Mutluluğum tek yüzündeki kızılca açan o tebessümü bir daha görmiyen gözleriminle kapanması oldu.
Bir salıncakla sallandık bir anda, Sonra bir kaydarakda ayrı düştük uçsuz buçsuz bir yollara.
Sabrım adem gibi, tpkı hevasını beklediği gibi bekliyor bu yürek seni.
Ben senin en çok çocukluk yanlarını sevdim, koşarken bile yüzündeki tebessümle bana bakışını sevdim.
Hani her nefes alıp verdiğinde nur yüzündeki o ışığı sevdim.
Şimdi nereye baksam, Ne zaman bir çift görsem yüreğimde bruklar acılar başlar.
Her kadın sana benziyor, Gözlerim başka yüz göremiyor.
Öyle sevmişim ki seni, Gördüğüm her kadın sana benziyor.
Bıraktiğın sancı ile belki şavacak kadar güçlü değil, artık bu yürek
Nafile dilde son bir bilet olsa bile, unutmak yok bu deli yüreğimde.
Ansızım yüreğime düşen kalbim'deki ağlayışların sesini yer, gök dinlerken, Tanrılar bile kızıyor bana, bu bedene ettiğim eziyetten.
Bırakıp giderken hiç mi düşünmedin, Bu yüreği ve bedeni taş mı sandın taşmı,
Özlemediğim doğrudur kan küstüğüm doğrudur.
Gözlerimi kapattığımda tek canlanan o inandığım masum tebessüm.
Her kadın sana benziyor

Son düzenleme:
Geri