Her kadın aldatılmayı tadacaktır..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sonrasindada her erkek terkedilmeyi tadacaktir :p

Çaktırmadığı sürece öğrenemediğim için sorun yok.
Ama öğrenirsem doğduğu günün anlam ve önemini öpebiliriim.
Ayrıca aldatılmayı hak eden erkektir. ( ;

Bence başlık yanlış. Sadece kadın değil erkek de tadacak ihaneti. Başlık "Her İnsan Aldatılmayı Tadacaktır." olmalıydı. :)

Tek eşliliği bu denli tabu haline getirdiğimiz için çok sorun ettiğimiz durumdur.
bkz. bekara karı boşamak kolay ahshdhf

Açıkcası erkekler aldatır ı üzerime alınamayacam:)
Kendisini seveni aldatan zaten karaktersizdir hayatta hiçbir işi başaramaz edemez uzak durulmalı :)

Sana sormak lazım Romeo'cum Julietten sonra kac kadını üzdün ? kaç kadının saçını kesmesine sebep oldun :p

O vakit aldatan aldansın diyoruz diimiiii :T:

Kadın forumlarında buna benzer cümleler hep zikredilmektedir. Çeşitli sebeplerden boşanamayan ve ayrılamayan kadınlar haliyle aldatılma durumunu normalleştirirler. Normalleştikçe aldatılmalar devam eder. Böyle sürer gider.

Malesef biraz doğru buluyorum.
Neyse o aldatanlara son bir sözüm var : susam.

ya aldatan kadınsa
birde böyle düşün

Aldatmayı ne olarak görüyorsunuz ? Bu olgunun barındırdığı eylemler nelerdir? Bu soruların cevabına göre her insan aldatır/aldatılır diyebiliriz.

Olmeyi bayilmak mi saniyorsunuz siz......

images

Mesela ben aldatmıyorum, tadıyorum, tatmak aldtamaya girmez ki...​

bkz: ilişkisi olan bir erkek tarafından yapılan bir genelleme

merak ediyorum sevdiceğini nasıl aldattı ya da aldattı mı ımm ya da ne zaman aldatmayı düşünüyor.

hani sorsan, sevdiceği onun içün dünyalardır; ama işte insan beyin yerine saman balyası taşıyınca kafasının içinde, böyle genellemeler yapabiliyor.

Geri