her haltı bildiğini sanan kişi

Konu sahibi son olarak 3308 gün önce görüldü
bknz:sizi zerre tanımadan yorum yapan kişiler

Kendinin bir *ok olmadığını bilmedikten sonra her *oku bilse ne olur :)

Başlık '' halt '' kelimesi ile düzeltirmiştir iyi forumlar.

her konuda şüphesiz her konuda bilgi değil söz sahibi olduğunu sanan kişilerdir :o

Her şeyden ufak tefek kulaktan dolma bilgileri vardır, kendine yettiğini sanar

Genelde saf saf gulerler olaya hakim olmak icin .

Herşeyi bildiği sanan ama hiçbirşey bilmeyen sırf bu yüzden yanımda stajyer kimliği ile dolanıp sürekli kapak yiyen cici hatun.

Böyle çok şey biliyor algısı yaratsın diye de bir kelimenin hem Türkçe hem de İngilizcesini kullanırlar.
Genelde amaçları dikkat çekmek, ilgi odağı olmaktır.

Direksiyonda olup virajı alamayanlardır.

İnsanları küçümserler alçak dağları onlar yaratmıştır.
Kısacası iticiler.

Yalniz bunu benim acmam çok manidar olmuş ya:d ruh halim cabuk değişio.s

Aziz Nesin'in ünlü sözü ile tarif etmeye çalışırsak eğer : "Bir bok bilmiyorsun. İşin kötüsü bir bok bilmediğini de bilmiyorsun"

enteresan bir konudur.
kendisine "her haltı bildiğini sanıyorsun ama hiçbir haltı bilmiyorsun" demek yerine hiçbir haltı bilmediğini kanıtlamanız gerekir. kanıtlayamıyorsanız o vakit ondan bir farkınız kalmaz.
"ben her haltı bildiğimi iddia etmiyorum" diyorsanız o vakit "ben her haltı biliyorum" diyen insana "sen hiçbir halt bilmiyorsun" diyemezsiniz. diyorsanız birinci cümleye geri dönmüş oluruz ki burada yine aynı konuma düşmüş olursunuz. sonuç olarak şu şekilde olmalıdır "hiçbirimiz hiçbir bok bilmiyoruz" ya da "hepimiz her boktan anlayan insanlarız" ve yahut "şunlar her boku bilir ama biz boktan anlamayız"

Geri