Her haftaya bi maske yapalım

Konu sahibi son olarak 2592 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftanın belli günleri kendi yüzümüze uyguladığımız maskeleri yazalım :D ama mutlaka denenmiş olsun mesela ben bugün şu maskeyi yaptım;

Beyaz kil+yoğurt+zeytinyağı.

1 çay kaşığı beyaz kile 1 yemek kaşığı yoğurt bi damlacık zeytinyağı katıyoruz ve cilde uyguluyoruz bu maske siyah nokta problemi olanlar içiin.

Dipnot: cildi hassas olanlar uygulamasın kızarıklık oluyor.

konumda yalnız bırakmazsanız sevinirim :rolleyes:

Haftada birkez uyguluyoruz :)

Canımsınn sen zatenn :**

Eheh teşekkür ediyorum adminimm :cici:

3 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş badem
1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı
1 tatlı kaşığı krema
1 adet yumurta sarısı

Hazırlanışı Yoğun bir kıvama gelinceye kadar tüm malzemeleri bir kasede karıştırın.
Uygulaması Gözlerin etrafına gelmeyecek şekilde maskeyi yüzünüze sürün. 15 * 20 dakika dinlenmeye bırakın. Ilık suyla durulayın.
Sonuç Kırışıkları gerilmiş, daha pürüzsüz bir cilt.

Malzemeler
1 adet limon
3 çorba kaşığı bal
Gliserin

Hazırlanışı Limon suyuyla balı hızlı hareketlerle iyice karıştırın. 15 gram gliserini ilave edin. Özlü bir karışım elde edinceye kadar karıştırın.
Uygulaması Hazırladığınız maskeyi masaj yapmadan yüzünüze ve boynunuza yayın. 15 dakika kadar yüzünüzde dinlendirdikten sonra ılık suyla temizleyin.
Sonuç Cildi derinlemesine nemlendiriyor.

Şükürler olsun sivilce, siyah nokta vs. sorunum yok :) paylaşım için teşekkürler, lazım olursa kullanırım :)

Çilek ve süt karışımını pamukla yüzünüze yayın ve 10 dk bekletin.

benim de cildimde problem yok,ama maske ile temizlediğim oluyor çünkü makyaj yapıyorum fondöten kullanmasam da.

Makyaj hele ki o fondoten cildi mahfediyor

Süzme yoğurt ve karbonat süper bir ikili arkadaşlar..
Hassas bir cilde sahip olduğum için yaz kış güneş kremi kullananlardanım ben..
Fakat buna rağmen cildimde istemediğim belli belirsiz çile benzer küçük lekeler vardı ..
Araştırma yaparken nette rastladığım bu karışımı uygulamaya başladım ve mucize oldu diyebilirim..
cilldim pırıl pırıl oldu ..
tabii ki güneş kremimi kullanmaya devam ediyorum ve edeceğim..

Karışım şöyle;
bir tatlı kaşığı süzme yoğurda bir çay kaşığı karbonatı koyup iyice karıştırıyorsunuz..bu karışımı yüzünüze,boynunuza ve dekolte bölgenize masaj yaparak ince bir tabaka halinde iyice yediriyorsunuz..
1 saat beklettikten sonra ovalayarak çıkartıyorsunuz..
sonra ılık suya batırılmış pamuk veya yumuşak bir havlu ile kompres yapıyorsunuz..
ılk yaptığınızda bile gözle görülür sonuç alıyorsunuz..
Oldukça basit ve sizi yormuyor.
Hele de havanın iyice değişmeye başladığı şu günlerde ihtiyacınız olabileceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim..
Sonuçları bekliyorum arkadaşlar..

Haftada 1 defa yapmanız yeterli.

Bal
Bira mayası
Limon
Bu üçünü karıştırıp yüzünüze sürün. 1saat bekletip yüzünüzü ılık / sıcak suyla yıkayın. Yüzünüzü yıkarken sabun kullanmayın, sadece ılık suyla yıkıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri