Her güzel şeyin mutlak bir sonu varmıdır ?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Her güzel şeyin mutlak bir sonu varmıdır ?

ya sonra
işte marifet orada
bırakın güzel kalsın

Bu konuda zitliklar teorisi denen hedeye inaniyorum ben. Bing bang icin de ayni sekilde...
Basitce, bir adet patlama oluyor ve her sey etrafa saciliyorsa, bir müddet sonra bu yavaslayip durma noktasina gelecek
ve sonra iceri dogru kücülmeye ve her sey yok olmaya baslayacaktir.
Lakin bu bi "Son" degil Cünkü en sonunda her sey ice dogru yok oldugunda ve geriye yok olacak bi sey kalmadiginda da tekrar bi patlamayla evren tekrar yayilmaya baslayacak gbi gibi...
Insan da oyle.
Bu bedenin ve "benligin" bi ömrü olmasi bizim yok oldugumuz anlamina gelmez, bu yalnızca form degistiren bi sicim oldugumuz anlamina gelir.
Dolayisiyla bu gezegenin bi son kullanma tarihinin olmasi demek, son demek degil.
Quantum fizigi de enerjinin hicbir sekilde yok olmadıgını söylerken buna ısık cakmakta.

Hiçbir acı ve mutluluk sonsuza dek sürmez , kattığı ve eksilttiği renklerinle devam edersin yoluna.

Her kötü şeyin de mutlak bir sonu vardır.

Var canım
Severken öldürdüm.f:D

Mutlak bir son yoktur çünkü her şey sadece değişir, dönüşür ancak sona ulaşmak mümkün değildir.

Her şeyin bir sonu olduğuna göre evet aslinda

Her guzelin cirkinin iyinin kotunun bir sonu var

Herşeyin bir sonu var.

Başı olan her şeyin,bir de sonu vardır.Veya başlayan her şey biter.Matrix üçlemesinin son filmini anımsayın.Yönetmen bu denklemi nasıl da nihilizm ile harmanlayıp,beynimizin içine zerk ediyor.

Geri