Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unut hepsini diyor yüreğim dolu dolu Dolu dolu yaşadın ya, unutman da olmalı dolu dolu Sel su gibi akıp gitsin Bomboş olsun zihnin, güzellikleri yaşa dolu dolu. Yaşanan tüm vefasızlıklara küfür mü etmeli Yoksa yok sayıp sabrını mı denemeli Denemeli, denemeli Acı çekmeyi, sevdaları, vicdanı Her şeyi içine hapsetmeli. İşte geliyor vefasızın biri karşımdan, Korkmalı, fakat cesaretli gibi durmalı Bağırmalı, fakat sesin hiç çıkmamalı Duymalı, fakat sağır gibi olmalı Ve tutup ellerinden yokmuş gibi sıkmalı...
Bir busedir sevgi, içimden gelir konar yanağına Bir çocuğun gözlerindeki gülümseme gibi Bir yaprağın serinlikte hafif hafif "sen" demesi Bir bitkinin ezilmemek için sağa sola eğilmesi Güneşin sessizce yeni bir güne merhaba demesi Sana olan sevgimin ilk temeli. Saçların tel tel her yöne gider Tebessümün okşar açtırır lâleler, sümbüller Tatlı telaşın beni sevdiğindendir bilirim Hoşuma gider çocuksu hislerin. Taptazedir kadınlığın, mis kokar varlığın Hepsi bir yana ruhun, temiz ve kinsiz Dağ çiçeği gibi rüzgara göre bir sert, bir yumuşak Biliyorum; Bize göre değil rüzgara karşı koşmak. Bir busedir sevgi, içimden gelir konar yanağına Kıpırdamak istemez, donakalır, sımsıkı sarılır Benim için ay ve güneş aynıdır Biri doğar, diğeri öte yanda kalır Biz kavuşuruz, onlar semâda yarışır...
Bazı Aralık akşamlarım var benim Seni tanıdığım sabah kadar aydınlık olan Ve sırf senin için, En güzel kelimeleri bir araya getiriyorum Cümleler kuruyorum, seni anlatmak istiyorum Bembeyaz ve günahsız sayfalara Sadece seni yazıyorum Bitmiyorsun... Düşünüp de yazamadığım şiirler kadar güzelsin Hissedip de söyleyemediğim sözler gibisin Ne yazık ki, Ben seni hep kendi içimde sevmek zorundayım Yani senden habersiz. Ve senden habersiz; Sensiz geçirmek zorunda olduğum Bir çok Aralık akşamları gibi Bir de hüzün dolu saatlerim var benim Bunu sen bilemezsin. Çünkü beni hissedemezsin, Beni anlamıyorsun, Beni sensizlikle ansızın vuruyorsun Beni bana bırakıp, öylece çekip gidiyorsun Seni senden ve kendimden çok sevdiğimi bilmiyorsun... Bilme artık, çok geç Hep böyle suskun kal Ben sevgimi sana anlatmak istedim, Ama sen sevilmek istemedin Sen bilirsin... Ben yine sevdamı, senin gibi Bembeyaz ve günahsız sayfalara yazıyorum Sadece senin için, En güzel cümleleri kuruyorum Anlatıyorum, yazıyorum Bitmiyorsun..
Gittin işte, Her şeyinle beraber gittin Bittin işte, Beni de kendinle beraber bitirdin Aslında sen böyle değildin Benimle beraberken ara sıra gülerdin Sevgi adına, aşk adına Omzuma yaslanıp gözyaşı dökerdin Bana sımsıkı sarılırdın, sıcaklığını hissederdim Ve aslında ben, seninle değil Tutku dolu göz yaşlarınla sevişirdim. Şimdi çok suskun ve çok durgunsun Sadece ağlıyorsun Gözlerin gözlerime bakmıyor artık Zarif ellerini ellerime uzatmıyorsun Beni bu halinle her dakika Binlerce kere öldürüyorsun Tamam, yorma kendini, anladım ! Beni terk ediyorsun Ve ateş düşmüş kalbinden Sonbahar gözyaşları döküyorsun... Hatırlar mısın ! Biz seninle, bir bahar mevsiminde tanıştık Ve seninle bir çok baharı paylaştık Şu an ise bir "son" yaşıyoruz Ne gariptir ki; Mevsimlerden de sonbahardayız Bir "son", bir "bahar", ve sonbahar Ve sen sadece ağlıyorsun Yaşanan tüm güzellikler adına İki büklüm oluyorsun Nefesin tıkanmış, yutkunamıyorsun Bu kadar acı, sana da bana da yeter Nasıl unutabildiysem geride bıraktıklarımı Seni de bir gün unuturum elbet Üzülme sen, Tamam, yorma kendini, anladım ! Beni terk ediyorsun Ateş düşmüş kalbinden Sonbahar gözyaşları döküyorsun...
Sana duyduğum duygularımdır bunlar, Gözlerinle oku, benliğinde hisset, kalbin anlar Ağır ağır kalemimden dökülen mısralar Sana olan hislerimi yalansız anlatırlar. Seni verselerdi bana, Dokunurdum tel tel saçlarına Arzulardım seni tüm varlığımla Sımsıkı sarardım kollarımla Kalbimin derinliklerinde hissediyorum seni Vazgeçemediğim bir tutku gibi Seviyorum seni mecnun misali Her an benimlesin sanki..
Satırlar dar geliyor bana Bitmiyor bu aşk anlatmakla Kalem yazmaz oldu kağıda Kağıtlar sitem ediyor hep bana Seni unutmamı söylüyorlar Sevdadan anlamıyor insanlar Yaşadığım o güzel duyguları Unutmam mümkün değil dostlar. Hep seni düşünüyorum Hayalini aklımda canlandırıyorum Sadece seni seviyorum Başka sevgili tanımıyorum. Beni hayata hayat bağlayan Seni ve aşkını unutamam Tek dileğim var Allah'tan Bir gün beni araman.
Unutulmak istiyorum Sevgi dolu kalbinden ansızın yok olmalıyım Senin için ben, sadece bir muammayım Nâif bir çizgi var aramızda Bir adım daha atmamalısın bana Bu son adımın olsa da. Ben ise; Sana olan sevgimi yüzüne karşı değil Masmavi okyanusta ummanlara haykırmalıyım Sen herşeyden bir haber Yine eski alışkanlıklarının içinde "Öylesine bir sevdaydı" demelisin benim için Ve unutulmak istiyorum Unutan sen olunca, Kendimi yokluğunun cehenneminde Varlığının cennetinde sanıyorum Beni anlamalısın ! En güzel günlerimizin hatırına Unutmalısın... Unutmak zorundasın beni Ben senin bildiğin ben değilim Bir kıvılcım, bir ateş Ya da bir volkan gibiyim Seni de aşkımla küle çevirmek istemiyorum Arkana bakmadan çek git buralardan Ara sıra hep uzaklardan seslen bana Fakat, çok uzaklardan. Ve unutmalısın beni, kaçmalısın sevdamdan Bir başkasıyla mutlu olmalısın Ben sadece senin yokluğunla avunmalıyım Merak etme, Seni ömrüm boyunca seveceğim Üzgünüm; Ben, senin bildiğin ben değilim... Ben sensiz daha mutluyum bu şehirde Biliyorum ki, şu an yalan söylüyorum sana Baksana, dört duvar olmuş sensiz bu şehir Üzerime gelir kara bulutlar, fırtınalar Bu duvarlar beni sıktıkça, sıkar Bir anda kurtulurum tüm bunlardan İşte o an; Sadece seni düşündüğüm andır. Ben seni unutamam Ama, sen beni herşeyin inadına Unutmalısın Beni anlamalısın... "Yok böyle bir sevda, hiç olmadı" demelisin Birimizden birimiz vazgeçmeliyiz Ve bu, sen olmalısın Nâif bir çizgi var aramızda Bir adım daha atmamalısın bana Bu son adımın olsa da. Ve unutmak ümidiyle Son kez bakmalısın, ağlayan Sensiz hiçbir işe yaramayan Kahverengi gözlerime. Hadi durma artık, git Benim bilmediğim Ve senin için istediğim tüm güzelliklere. Ömrüm boyunca hoşça kal, Bensiz mutlu olman dileğimle...
Yine maviler içindesin Benim ve senin, en sevdiğimiz En güzel mavilerin içindesin Yine yüreğin sevgi dolu Yani, masmavi gökyüzü gibisin Ve incecik ipek yumuşaklığında ellerin var senin Bedenin kadar zarif ve narin Bir de gözlerin var; Herkesi kıskandıran kahverengi gözlerin Ve biliyor musun; Ege'nin sahillerinden esen tüm rüzgarlar O güzelim tel tel dalgalı saçlarını arar Her biri kendi halinde eser Ve sana ansızın dokunabilmek için Birbirleriyle yarışırlar. Her güzelliğinde bütünleşen, seni bana anlatan Bir adın var senin Ve bilmeni isterim; Ben seni, adın kadar çok sevdim. Mükemmel bir kalbin var senin; Kimsenin dokunmaya cesaret edemediği Aşk kadar yakıcı, hayat kadar dolu, Ve zaman kadar akıcı, Bir yaprak gibi rüzgara direnen Her an tutku dolu bir sevgi arayan En güzel paylaşımlarda varolan Ara sıra durgunlaşan Ve ara sıra da bir nehir gibi dolup taşan Yollara sığmayan, sıradağlar arayan Hep kendi içinde yaşattığın Coşkun bir sevdan. Bilmiyorsun ve farkında değilsin ! Kendime yetmediğim anlarım var benim Ve ben, kendime yetmediğim anlarda Senin güzelliğinden çalıyorum Güzelliğini, Kendime ait birikimlerime katıyorum Ben seni; Kalbimdeki sevgi dolu, en güzel, en sıcak, Ve en dokunulmaz yerde saklıyorum... Ben seni ; Gökkuşağının en güzel rengi olarak görüyorum Sen olmazsan içinde, gökkuşağı bir hiçtir Bunu biliyor muydun ? Ben seni; Hiç durmadan yağan yağmur tanelerinde özleyip Rüzgarların en şiddetlisinden kıskanıyorum Ve suyun toprağa hayat verdiği, Tüm dirilişlerde arıyorum... Ben seni; Senin de bildiğin, ve sadece senin için Zamanı durdurabildiğim duygularımda Ve en güzel ânlarımda anımsıyorum. Ben seni; Tabiâtın bütün güzel esintilerinde Doğanın en mânâlı yeşilinde Mavinin kararlılık ve gizeminde Denizin görünmeyen hırçınlığında Fezanın en görkemli sonsuzluğunda Bir bebeğin ışık görmemiş gözlerinde Ben seni; Burcu burcu kokan leylak kokularında Güneşin, Ayın ve yıldızların En ışık saçtığı anlarda Ve bir de, ara sıra sevgiyle döktüğüm, Göz yaşlarımda anımsıyorum. Ben seni, sonsuzluk kadar çok seviyorum...